ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η διαιτησία ξανά στο στόχαστρο του Μουρίνιο

Η διαιτησία ξανά στο στόχαστρο του Μουρίνιο

Η Γιουνάιτεντ απέκλεισε τη Νορθάμπτον και ο Ζοζέ Μουρίνιο ξαναμίλησε για διαιτησία ζητώντας την αποβολή του Τζακ ΜακΚορτ για το τάκλιν στον Μέμφις Ντεπάι.

Είτε χάνει, είτε κερδίζει πετά το "καρφί" του στους ρέφερι. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, σχολίασε τις διαιτητικές αποφάσεις του Στιούαρτ Άτγουελ μετά τη νίκη (3-1) επί της Νορθάμπτον και την πρόκριση στη φάση των "16" του League Cup.

"Η Νορθάμπτον πάλεψε και προσπάθησε να μας δημιουργήσει προβλήματα, μερικές φορές τα κατάφερε. Αλλά, γενικά κάναμε καλό ματς. Ήταν πιο δύσκολο από ο,τι περίμενα, κοντρολάραμε το ματς στα πρώτα 35 λεπτά και μετά επανακτήσαμε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο. Θα έπρεπε να σταματήσω να μιλώ για αποφάσεις διαιτητών.

Θα έπρεπε να περιμένω να το κάνετε εσείς (σ.σ δημοσιογράφοι). Έκανα αναφορά για κόκκινη κάρτα, στο μαρκάρισμα του ΜακΚορτ στον Ντεπάι. Ήταν μια φάση που θα μπορούσε να επιφέρει σοβαρό τραυματισμό, αλλά πρέπει να σταματήσω. Το ματς θα ήταν πιο εύκολο γιατί θα παίζαμε εναντίον δέκα ποδοσφαιριστών", υποστήριξε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος θα βρει ξανά μπροστά του τη Μάντσεστερ Σίτι στους "16" της διοργάνωσης.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ