ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η αποστομωτική απάντηση του Μουρίνιο στους οπαδούς της Τσέλσι

Manchester United's manager Jose Mourinho, left, gestures as Manchester United's Marcos Rojo watches during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, March 13, 2017 (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester United's manager Jose Mourinho, left, gestures as Manchester United's Marcos Rojo watches during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, March 13, 2017 (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ερωτήθηκε για τα υβριστικά συνθήματα από μερίδα των οπαδών της Τσέλσι εναντίον του και προσέφερε μία αποστομωτική απάντηση.

Η δεύτερη επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο ως τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" είχε την ίδια κατάληξη με την πρώτη, αφού οι "Κόκκινοι Διάβολοι" γνώρισαν την ήττα με 1-0 απ' την Τσέλσι κι αποκλείστηκαν απ' τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε στο στόχαστρο μερίδας των οπαδών της Τσέλσι, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του αγώνα, φώναξαν υβριστικά συνθήματα εναντίον του. Η συγκεκριμένη κίνηση απ' την πλευρά των φίλων των "μπλε" προκάλεσε την αντίδραση του "Special One", ο οποίος έδειξε τα τρία δάχτυλα του χεριού του. Όσοι, δηλαδή, είναι κι οι τίτλοι του με την Τσέλσι στην Premier League (2004-05, 2005-06 και 2014-15).

Όπως είναι λογικό, ο Μουρίνιο ερωτήθηκε για το εν λόγω συμβάν, αλλά και γενικότερα για την "υποδοχή" που έτυχε απ' τους φίλους των Λονδρέζων, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, προσφέροντας μία αποστομωτική απάντηση:

"Μπορούν να με αποκαλούν όπως θέλουν. Είμαι επαγγελματίας και υπερασπίζομαι το σύλλογό μου. Μέχρι την στιγμή που θα βρεθεί προπονητής που θα κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα με την Τσέλσι, εγώ είμαι το Νο.1. Όταν θα υπάρξει κάποιος που θα κερδίσει τέσσερις τίτλους Premier League γι' αυτούς, θα γίνω το Νο.2. Αυτή την στιγμή, ο... Ιούδας είναι το Νο.1".

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ