ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η απάντηση του Μουρίνιο σε Κλοπ και Βενγκέρ

Η απάντηση του Μουρίνιο σε Κλοπ και Βενγκέρ
© REUTERS

Μακριά από τον... καλό του εαυτό δείχνει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος απάντησε στις επικρίσεις των Κλοπ και Βενγκέρ για το κόστος της μεταγραφής του Πολ Πογκμπά.

Ο Αρσέν Βενγκέρ και ο Γιούργκεν Κλοπ κριτίκαραν (με διαφορετικό τρόπο ο καθένας) το κόστος της μεταγραφής του Πολ Πογκμπά, θεωρώντας το υπερβολικό. Ο άμεσα εμπλεκόμενος στα σχόλια τους, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητα τα λεγόμενα τους.

Όμως, δεν ήταν ο κλασικός καυστικός Ζοσέ, που όλοι έχουν συνηθίσει. Αντίθετα, απάντησε ασυνήθιστα ήρεμα, εκπλήσσοντας με τη διάθεση του να αποφύγει τις κόντρες. Ίσως, ακόμα δεν νιώθει αρκετά ισχυρός για τη full επίθεση...

"Ο Κλοπ ήταν ένας από αυτούς που σχολίασαν, αλλά εγώ δεν θα σχολιάσω. Αυτό έκανε σχόλια για εμάς, αλλά εγώ δεν θα κάνω για αυτόν. Ή την ομάδα του. Ήδη άκουσα δύο συναδέλφους μου από άλλες ομάδες να μιλούν για μας. Δεν μου αρέσει. Δεν είναι ηθικό. Υπάρχουν πράγματα που όταν τα κάνω εγώ δεν είναι ηθικά, αλλά όταν τα κάνουν άλλοι όλα είναι νορμάλ" παραπονέθηκε (!) ο Μουρίνιο.

Έπειτα, συνέχισε την απάντηση του με μετριοπάθεια: "Αυτό που μετράει είναι τι συμβαίνει στο σπίτι μου, όχι στο σπίτι του γείτονα. Αποφασίσαμε να πάρουμε 4 παίκτες, όχι 10, που να ανταποκρίνονται στο επίπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι χαρούμενος με το ρόστερ του και με την προσπάθεια της διοίκησης. Για τους υπόλοιπους, είναι δικό τους πρόβλημα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ