ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η απάντηση του Μουρίνιο για τον παραγκωνισμό του Μχιταριάν

Η απάντηση του Μουρίνιο για τον παραγκωνισμό του Μχιταριάν

Αν και αποτέλεσε μια από τις πιο ηχηρές κινήσεις του καλοκαιριού για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Χένρικ Μχιταριάν δεν παίζει πολύ και ο Ζοζέ Μουρίνιο εξήγησε το γιατί συμβαίνει αυτό.

Παρά το γεγονός ότι αποκτήθηκε μετά βαΐων και κλάδων το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Χένρικ Μχιταριάν παίζει ελάχιστα και ο προπονητής των "κόκκινων διαβόλων", Ζοζέ Μουρίνιο, εξήγησε το γιατί συμβαίνει αυτό και ο Αρμένιος είναι ουσιαστικά παραγκωνισμένος.

"Κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, παίξαμε με τον Λίνγκαρντ, τον Μάτα και τον Μαρσιάλ. Δεν είμαι ο Αϊνστάιν. Δεν γνωρίζω κάποια τακτική που μπορούν να παίξουν τέσσερις μεσοεπιθετικοί την ίδια στιγμή. Ο Μχιταριάν πρέπει να δουλέψει παραπάνω για να φτάσει στο ρυθμό και τη φυσική κατάσταση για να παίξει σε αυτό το επίπεδο.

Από να τον έχω στον πάγκο και να τον βάλω 15-20 λεπτά, όπως τον Ντεπάι, είναι προτιμότερο να δουλέψει και να περιμένει την ευκαιρία του, αλλά αυτό θα συμβεί σύντομα", ανέφερε ο Μουρίνιο για τον Μχιταριάν, ο οποίος αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρίσκει μέχρι σήμερα στο Νησί.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ