ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η ακριβότερη εμφάνιση στην ιστορία της Μ. Γιουνάιτεντ προκαλεί αντιδράσεις

Η ακριβότερη εμφάνιση στην ιστορία της Μ. Γιουνάιτεντ προκαλεί αντιδράσεις

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε την εμφάνιση της νέας σεζόν (2018/2019), η οποία αποτίει φόρο τιμής στους εργάτες του σιδηροδρομικού σταθμού του Newton Heath. Εκτός από συλλεκτική, είναι και η πιο ακριβή στην ιστορία! (VIDEO)

Επετειακή είναι η εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επόμενη σεζόν. Η φανέλα των παικτών του Ζοζέ Μουρίνιο θα φέρει οριζόντιες γραμμές, οι οποίες συμβολίζουν τις αντίστοιχες σιδηροδρομικές.

Αυτό γίνεται για ν' αποτίσει η αγγλική ομάδα φόρο τιμής στους εργάτες του σιδηροδρομικού σταθμού του Newton Heath, ομάδα - "πρόδρομο" της Γιουνάιτεντ πριν από 140 χρόνια! Πέρα από επετειακή, είναι και η πιο ακριβή στην ιστορία.

Το πλήρες σετ (μπλούζα, σορτς, κάλτσες) θα κοστίζει 205 ευρώ (123 μόνον η μπλούζα)! Οι οπαδοί της ομάδας, ωστόσο αντέδρασαν μπροστά στις τιμές των νέων εμφανίσεων. Πολλοί θεώρησαν υπερβολική την τιμή και ξέσπασαν στα social media. Ο εμπορικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ, Ρίτσαρντ Άρνολντ, ωστόσο τόνισε:

"Υπάρχουν πολλές σπουδαίες στιγμές στη φανταστική μας ιστορία και πιο σημαντική είναι το έτος ίδρυσης, 1978. Αυτή η φανέλα αποτίει φόρο τιμής στους ιδρυτές μας". Δείτε την στο παρακάτω video:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ