ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γύρισε 10 χρόνια πίσω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Γύρισε 10 χρόνια πίσω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας και έφτασε τις τρεις συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που είχε συμβεί τελευταία φορά τον Ιανουάριο του 2005! Συνεχίζεται το άσχημο ρεκόρ του Ρούνεϊ στην Premier League.

Το εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας αποδείχτηκε αρκετά υψηλό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το απόγευμα του Σαββάτου, με την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ να μην καταφέρνει να σκοράρει στο "Shelhust Park" και να υποχωρεί στην 4η θέση της βαθμολογίας (είχε μόλις 1 σουτ προς την αντίπαλη εστία) και να μένει τέσσερις πόντους πίσω από τις συμπρωτοπόρους Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

Το εντυπωσιακό είναι πως πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία που φέρνουν οι "κόκκινοι διάβολοι" σε όλες τις διοργανώσεις καθώς είχαν προηγηθεί το 0-0 με την Μίντλεσμπρο στο "Old Trafford" μεσοβδόμαδα για τους "16" του League Cup (αποκλείστηκαν με 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι) και το 0-0 εντός έδρας στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Κυριακή.

Για να βρει μάλιστα κάποιος την τελευταία φορά που η Γιουνάιτεντ έφερε για τελευταία φορά τρεις σερί ισοπαλίες χωρίς να πετύχει γκολ θα πρέπει να γυρίσει 10 χρόνια πίσω: συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2005 όταν έφερε διαδοχικά "λευκές" ισοπαλίες με τις Τότεναμ (εντός έδρας στις 4 Ιανουαρίου), Έξετερ (εντός έδρας στις 8 Ιανουαρίου) και Τσέλσι (εκτός έδρας στις 12 Ιανουαρίου).

Γύρισε 10 χρόνια πίσω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο Γουέιν Ρούνεϊ εξακολουθεί να απέχει παρασάγγας από τα γνωστά παραγωγικά στάνταρνς του, με τον Φαν Χάαλ να τον εμπιστεύεται στην κορυφή της επίθεσης απέναντι στην Πάλας και να τον κρατάει σε όλο το ματς όμως τον 30χρονο στράικερ να μένει "άσφαιρος", μετρώντας πλέον 2 γκολ σε 10 συμμετοχές του ματς της φετινής Premier League.

Οι τρεις σερί "λευκές" ισοπαλίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο 2015:

25 Οκτωβρίου: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-0

28 Οκτωβρίου: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίντλεσμπρο 0-0 (1-3 στα πέναλτι)

31 Οκτωβρίου: Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Οι τρεις σερί "λευκές" ισοπαλίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο 2015:

4 Ιανουαρίου: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 0-0

8 Ιανουαρίου: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έξετερ 0-0

12 Ιανουαρίου: Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ