ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γουέιν Ρούνεϊ: Σημείο αναφοράς στη Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ

Γουέιν Ρούνεϊ: Σημείο αναφοράς στη Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ
© BPI/KIERAN MCMANUS

Ο Γουέιν Ρούνεϊ θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο την επόμενη σεζόν, αφού είναι ειλημμένη απόφαση του Λουίς Φαν Χάαλ να τον τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης και όχι στο "φτερό". Τι αναφέρουν στην Αγγλία για το νέο του ρόλο.

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Λουίς Φαν Χάαλ την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Ολλανδός προπονητής, έχει χρήματα στην διάθεσή του για να δυναμώσει το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη κινείται δυναμικά στο μετεγγραφικό παζάρι, εντούτοις ο Άγγλος στράικερ αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην γραμμή κρούσης των "κόκκινων διαβόλων".

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι και ο Ραδαμέλ Φαλκάο αναχώρησαν για Φενέρμπαχτσε και Τσέλσι αντίστοιχα, σίγουρα θα έρθει επιθετικός στην ομάδα, όμως ο διεθνής φορ θα είναι το σημείο αναφοράς στην επίθεσης της Γιουνάιτεντ, όπως έχει αποφασίσει ο Φαν Χάαλ, επαναφέροντάς τον στη φυσική του θέση και εκεί που έφτιαξε το όνομά του.

Τα τελευταία χρόνια, ο 29χρονος έπαιξε σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, τον είδαμε στα άκρα, ενώ αγωνίστηκε και πίσω από τον επιθετικό. Πέρυσι, πέτυχε 14 γκολ, αριθμός μικρός για τα δικά του δεδομένα και τις απαιτήσεις της Γιουνάιτεντ, γι' αυτό και ο Ολλανδός κόουτς θέλει να τον βάλει μπροστά, πιστεύοντας ότι μπορεί να επανέλθει στην γνωστή του παραγωγικότητα.

Ήδη τον έχει χρησιμοποιήσει εκεί ο Φαν Χάαλ κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα, ενώ του έχει διαμηνύσει πως αυτό θα συμβεί και στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος με την Τότεναμ στις 8 Αυγούστου. Αν μη τι άλλο, είναι μεγάλη ευκαιρία και για τον ίδιο τον Ρούνεϊ να δείξει και πάλι για ποιο λόγο θεωρείται ένας από τους ικανότερους επιθετικούς των ευρωπαϊκών γηπέδων την τελευταία δεκαετία.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ