ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γίνεται "κόκκινος διάβολος" ο Βαλντές

Γίνεται "κόκκινος διάβολος" ο Βαλντές

Ο Βίκτορ Βαλντές προπονήθηκε την Παρασκευή με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα δεδομένα οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα συνεχίσει την καριέρα του στους "κόκκινους διαβόλους".

Έτοιμη για το "κόλπο γκρόσο" με την απόκτηση του Βίκτορ Βαλντές είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός γκολκίπερ, το όνομα του οποίου έπαιξε δυνατά και στο ρεπορτάζ της Λίβερπουλ, φαίνεται πως έχει πάρει απόφαση να αποτελέσει το Νο2 στην ομάδα, πίσω από τον Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο πρώην γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο γυμναστήριο της ομάδας μαζί με τους φυσιοθεραπευτές της και παράλληλα συζητάει με τον Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος τον θέλει υπό τις οδηγίες του.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ζίνες Καρβαχάλ και άλλος ένας εκπρόσωπός του, συναντήθηκαν με ανθρώπους της Γιουνάιτεντ και όλα συγκλίνουν στο ότι η μετεγγραφή είναι δρομολογημένη. Ο 32χρονος θα κάνει αποθεραπεία στο γόνατό του με το staff της Γιουνάιτεντ και θα ολοκληρωθεί το deal.

O Άντερς Λίντεγκααρντ δεν... εμπνέει τον Φαν Χάαλ, ο οποίος δεν τον εμπιστεύεται για back up του Ντε Χέα, γι' αυτό και ο Ολλανδός κόουτς θέλει να τελειώσει η μετακίνηση του διεθνούς Ισπανού γκολκίπερ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ