ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γίνεται "κόκκινος διάβολος" ο Λουκακού!

Γίνεται "κόκκινος διάβολος" ο Λουκακού!

Το "Sky Sports" αναφέρει πως ο Ρομελού Λουκακού είναι μια ανάσα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κινήθηκε δυναμικά για την απόκτησή του από την Έβερτον.

Πρώτος καλοκαιρινός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο Άλβαρο Μοράτα. Τα 80.000.000 ευρώ που προσέφερε στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ισπανό φορ, δεν έπεισαν την πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης και έτσι οι "κόκκινοι διάβολοι" στράφηκαν σε άλλη λύση για την γραμμή κρούσης.

Μιας, λοιπόν, που ο Γουέιν Ρούνεϊ μοιάζει έτοιμος να επιστρέψει στην Έβερτον, στην οποία ανδρώθηκε αγωνιστικά, ο Βέλγος φορ κάνει το αντίθετο δρομολόγιο και ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος "Ολντ Τράφορντ". Το "Sky Sports" κάνει λόγο για συμφωνία των δυο ομάδων στα 85.500.000 ευρώ (!) και πως η μετεγγραφή είναι δρομολογημένη.

Η ManUtd νίκησε την Τσέλσι στην κούρσα απόκτησης του Λουκακού και το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο διεθνής στράικερ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις τις επόμενες ημέρες και θα πετάξει μαζί με την αποστολή της Γιουνάιτεντ στις Ηνωμένες Πολιτείες για σειρά φιλικών προετοιμασίας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ