ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Για τρίτη σερί χρονιά κορυφαίος της Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα

Για τρίτη σερί χρονιά κορυφαίος της Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα

Ο Νταβίντ Ντε Χέα, στα ετήσια βραβεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναδείχθηκε κορυφαίος της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Τον Κρις Σμόλινγκ ψήφισαν οι ποδοσφαιριστές.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα, αναδείχθηκε για τρίτη σερί χρονιά MVP της σεζόν για την ομάδα του, αφού μέσα στη γενικότερη μετριότητα κατάφερε να ξεχωρίσει και να τα πάει περίφημα.

Θυμίζουμε πως πέρασε ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι το 2015, όταν έφτασε μια ανάσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά λόγω deadline δεν πραγματοποιήθηκε η μετεγγραφή και έτσι από... σπόντα παρέμενε στη Γιουνάιτεντ και δεν επηρεάστηκε καθόλου.

"Η κοπέλα του μένει στη Μαδρίτη, οι γονείς του είναι Ισπανοί, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας τρομερός σύλλογος, όμως ο ίδιος είναι μαζί μας και είμαι χαρούμενος που συνεχίζει στην ομάδα μας. Πιατεύω πως αξίζει αυτό το βραβείο", είπε ο προπονητής του, Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο Κρις Σμόλινγκ αναδείχθηκε κορυφαίος από τις ψήφους των παικτών της Γιουνάιτεντ, πραγματοποιώντας επίσης πολύ καλή σεζόν με τους "κόκκινους διαβόλους".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ