ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Γη και ύδωρ" για Μαγκουάιρ από Γιουνάιτεντ

Leicester's Harry Maguire during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Leicester City and Chelsea at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, March 18, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Leicester's Harry Maguire during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Leicester City and Chelsea at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, March 18, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Αποφασισμένη να... σπάσει τα ταμεία της για να κάνει δικό της τον Χάρι Μαγκουάιρ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επιδιώκει την ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Έναν "ογκόλιθο" στο κέντρο της άμυνας θέλει να τοποθετήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Χάρι Μαγκουάιρ να έχει "αναρριχηθεί" σε Νο1 στόχο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσφέρει πακτωλό χρημάτων για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Νησί, οι "κόκκινοι διάβολοι" στρώνουν... χαλί 72 εκατ. ευρώ για φέρουν στο "Ολντ Τράφορντ" τον σέντερ μπακ της Λέστερ, που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στα γήπεδα της Ρωσίας με τα "τρία λιοντάρια", εκτοξεύοντας την χρηματιστηριακή του αξία σε δυσθεώρητα ύψη.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός είχε πάρει... σπίτι του τη φανέλα του βασικού την περασμένη σεζόν, καθώς αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδια συνολικά με τις "αλεπούδες", ενώ βρήκε δίχτυα 2 φορές και μοίρασε τρεις ασίστ.

Να σημειωθεί ότι ο διεθνής Άγγλος στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2022, ενώ οι "foxes" προτίθενται να τον "χρυσώσουν" με νέο συμβόλαιο και αναπροσαρμογή αποδοχών , ώστε να παραμείνει κάτοικος "King Power" για πολλά χρόνια.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ