ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γαλλικό ενδιαφέρον για Ντεπάι

Manchester United's Dutch midfielder Memphis Depay is pictured during their UEFA Champions League Group B football match between Manchester United and PSV Eindhoven at the Old Trafford Stadium in Manchester, north west England on November 25, 2015. AFP PHOTO / OLI SCARFF / AFP / OLI SCARFF        (Photo credit should read OLI SCARFF/AFP/Getty Images)
Manchester United's Dutch midfielder Memphis Depay is pictured during their UEFA Champions League Group B football match between Manchester United and PSV Eindhoven at the Old Trafford Stadium in Manchester, north west England on November 25, 2015. AFP PHOTO / OLI SCARFF / AFP / OLI SCARFF (Photo credit should read OLI SCARFF/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Τον Μέμφις Ντεπάι θέλει να αποκτήσει η Λιόν χωρίς, ωστόσο, να είναι η μοναδική ομάδα της Ligue 1 που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ .

Στο στόχαστρο της Λιόν φέρεται να βρίσκεται, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο Μέμφις Ντεπάι. Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αποτελεί βασική επιλογή του Ζοζέ Μουρίνιο, με αποτέλεσμα να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ολλανδός εξτρέμ μετρά μόλις τέσσερις συμμετοχές στη φετινή Premier League, ενώ ο ίδιος ο Μουρίνιο έχει παραδεχθεί ότι το μέλλον του 22χρονου στους "κόκκινους διαβόλους" είναι αμφίβολο.

Πάντως, η Λιόν δεν είναι η μοναδική ομάδα της Ligue 1 που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Στο "κόλπο" βρίσκεται και η πρωτοπόρος Νις, η οποία επιθυμεί να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης.

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν μόνο σε περίπτωση μεταγραφής κι όχι δανεισμού. Είναι φανερό ότι θέλουν να απαλλαγούν απ' το συμβόλαιό του. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2015 στοίχισε περίπου 35 εκατ. ευρώ χωρίς, ωστόσο, να "κερδίσει" τον Special One με τις εμφανίσεις του.

Επίσης, το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολάς, ευελπιστεί ότι με τη βοήθεια του άλλοτε προπονητή της Λίβερπουλ, Τζέραρντ Χούλιερ, θα καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη.

Ο Μέμφις Ντεπάι αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απ' τον Ιούνιο του 2015, όταν και πήρε μεταγραφή απ' την Αϊντχόφεν. Την περσινή σεζόν (2015/16) κατέγραψε 45 συμμετοχές, ενώ σκόραρε επτά φορές.

Βέβαια, "έφτιαξε" το όνομά του στην Ολλανδία, καθώς βρέθηκε στις ακαδημίες της Αϊντχόφεν απ' το 2006. Αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα για τέσσερις αγωνιστές περιόδους (2011/15), συμμετέχοντας σε 124 αγώνες (49 γκολ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποχαιρετά τη Γιουνάιτεντ ο Σνιντερλέν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τελικό, 2-0 τη Χαλ
QUIZ: Πόσο καλά γνωρίζεις τον Γουέιν Ρούνεϊ;
Τόσα ζητάει η Ρόμα για τον Μανωλά
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ