ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φίλος του Άλεξ Φέργκιουσον αποχώρησε από τη ManUtd για σεξουαλική παρενόχληση

Sir Alex Ferguson poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Sir Alex Ferguson poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) JOEL RYAN/INVISION/AP

Φίλος του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποχώρησε από το πόστο που κατείχε επί 29 χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από καταγγελίες που αφορούσαν σεξουαλική παρενόχληση. Διαβάστε τι συνέβη.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, φίλος του εμβληματικού προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πόστο του στους "κόκκινους διαβόλους", εξαιτίας σεξουαλικής παρενόχλησης προς μία γυναίκα.

Ο εν λόγω κύριος, ονόματι Βινς Μίλερ, πέρασε το χέρι του πάνω από τον ώμο της συναδέλφου του και την αποκάλεσε "αγάπη", γεγονός το οποίο ενόχλησε έντονα την ίδια, με συνέπεια να το καταγγείλει στους διοικούντες. Το θέμα πήρε διαστάσεις και ο 82χρονος αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτησή του, έπειτα από 29 χρόνια στο πόστο.

Ο Μίλερ είναι τραγουδιστής και κωμικός από το Στόκπορτ της Αγγλίας, ενώ είναι φίλος του Φέργκιουσον και γνωστή φιγούρα εντός του κλαμπ. Τα καθήκοντα του ρόλου του περιελάμβαναν το να έρχεται σε συναναστροφή με πρώην ποδοσφαιριστές (και όχι μόνο) του συλλόγου στα εντός έδρας παιχνίδια της Γιουνάιτεντ και να κάνει κάποιες μίνι - συνεντεύξεις μαζί τους, κάτι που του προσέδωσε μεγάλη αναγνωρισιμότητα στο "Old Trafford".

“Είχα 29 σπουδαία χρόνια και δεν θέλω να πω περισσότερα. Τελείωσε και πέρασε. Είχα μια σπουδαία φιλία με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και αποφάσισα να παραιτηθώ με αξιοπρέπεια”, τόνισε ο ίδιος ο Μίλερ.

Photo by Joel Ryan/Invision/AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ