ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον: "Μπορεί να με διαδεχτεί ο Μουρίνιο"

Φέργκιουσον: "Μπορεί να με διαδεχτεί ο Μουρίνιο"

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποθέωσε τον Ζοζέ Μουρίνιο και δήλωσε μεταξύ άλλων πως ο Πορτογάλος θα μπορούσε να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα.

Είναι δεδομένα δύο από τους κορυφαίους προπονητές του κόσμου αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, όχι μόνο δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ τους, αλλά η σχέση τους είναι πάρα πολύ καλή, γεγονός που φροντίζουν συχνά να το επιβεβαιώνουν.

Του λόγου το αληθές, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μίλησε στο ITV4 για ένα αφιερώμα που θέλει να κάνει το συγκεκριμένο Μέσο προς τον Ζοζέ Μουρίνιο , τον οποίο ο Φέργκιουσον αποθέωσε. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταξύ άλλων τόνισε πως ο 49χρονος θα μπορούσε να πάει σε όποια ομάδα θέλει απαντώντας έτσι στο αν θα ήταν δυνατό να διαδεχτεί τον ίδιο στους "κόκκινους διαβόλους".

"Μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε ομάδα. Δε μπορούσα ποτέ να σκεφτώ πως ένας άνθρωπος που δεν έχει παίξει θα μπορούσε να γίνει προπονητής σε τοπ επίπεδο, αλλάστη συνέχεια βλέπεις την προσωπικότητά του. Είναι απίστευτος, πολύ δυνατός χαρακτήρας και αυτό καλύπτει το κενό".

"Θυμάμαι την πρώτη του συνέντευξη Τύπου στην Τσέλσι. Σκέφτηκα "Χριστέ μου, είναι ένας αναιδής μπάσταρδος". Έλεγε στους παίκτες "Κοιτάξτε, είμαι ο Special One, δε χάνουμε παιχνίδια". Είναι απίστευτο να έρχεσαι στην Αγγλία σε νεαρή ηλικία και να λες στους παίκτες πως είσαι ο Special One! Ωστόσο, τους έλεγε να πιστεύουν στους εαυτύς τους και πως θα πάρουν το πρωτάθλημα".

Τέλος, προσέθεσε: "Όταν έρχεται στο γραφεί μου, κάνει αστεία ακόμα και σε βάρος του εαυτού του, αυτό είναι που μου αρέσει. Όσο για την αμφιλεγόμενη εικόνα του δε νομίζω πως τον νοιάζει. Ξέρει πως μόνο το αποτέλεσμα μετράει".

Διαβάστε ακόμη για το επικείμενο διαζύγιο του Μουρίνιο με τη Ρεάλ Μαδριτης σύμφωνα με τη "Marca".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ