ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον και Γκιγκς φοβούνται τη Λίβερπουλ

Φέργκιουσον και Γκιγκς φοβούνται τη Λίβερπουλ

Με τα καλύτερα λόγια για τη Λίβερπουλ μίλησαν ο Σερ Άλε Φέργκιουσον και ο Ράιαν Γκιγκς τονίζοντας πως ίσως είναι η χρονιά των κόκκινων φέτος.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε για τελευταία φορά το πρωτάθλημα τη σεζόν 1989-90 και πολλοί θεωρούν ότι φέτος μπορεί να είναι η χρονιά της. Όταν ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο Ράιαν Γκιγκς τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά.

Αμφότεροι αποθέωσαν τον Γιούργκεν Κλοπ για τη δουλειά του τονίζοντας ότι η παρουσία του στο Άνφιλντ έχει βοηθήσει τους κόκκινους.

Σε δηλώσεις του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τόνισε για τον Γερμανό προπονητή: "Κάνει εξαιρετική δουλειά και επανέφερε τον ενθουσιασμό στη Λίβερπουλ. Τώρα μπορείς πραγματικά να τους υπολογίσεις αυτή τη σεζόν. Μπορείς να δεις την αφοσίωση του Κλοπ στον πάγκο. Πιστεύω ότι η δουλειά του στην προπόνηση είναι ίδια. Έχει ισχυρή προσωπικότητα. Αυτό είναι απαραίτητο σε ένα μεγάλο κλαμπ".

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το εάν... ανησυχεί για τη Λίβερπουλ είπε: " Ανησυχώ για αυτόν επειδή το μοναδικό πράγμα που δεν θέλουμε στη Γιουνάιτεντ είναι τη Λίβερπουλ πάνω από μας. Θεωρώ ότι έχουμε πέντε πιθανούς υποψήφιους για τον τίτλο. Η Μάντσεστερ Σίτ είναι το φαβορί και ακολουθούν η Τότεναμ, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εμείς πρέπει να αποκτήσουμε συνοχή σύντομα. Ακόμα και όντας πίσω έξι ή οκτώ πόντους είναι πιθανό να πιάσεις μία δύο ομάδες".

Σε ανάλογο μήκος κύματος ήταν και τα όσα έγραψε στο blog του στην "telegraph" ο Ράιαν Γκιγκς. "Τον περασμένο Μάιο είχε παρακολουθήσει τον τελικό του Europa League και ήλπιζα η Λίβερπουλ να το κατακτήσει. Όχι γιατί ήθελα να τους δω να παρελαύνουν με το τρόπαιο, αλλά γιατί έβλεπα μπροστά. Κοιτούσα μήνες μπροστά σκεπτόμενος πως θα είναι η σεζόν για τη Λίβερπουλ χωρίς ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ήξερα ότι η Λίβερπουλ εάν έκανε τις σωστές κινήσεις το καλοκαίρι και χωρίς να έχει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα μπορούσε να διεκδικήσει την Premier League.

Έχοντας πλέον ένα χρόνο στο σύλλογο, ο Κλοπ έχει προσαρμοστεί περισσότερο στις απαιτήσεις του παιχνιδιού στην Αγγλία, οι παίκτες έχουν υιοθετήσει τον τρόπο παιχνιδιού και δεν έχουν μεσοβδόμαδο παιχνίδι για να τους αποσπά την προσοχή" έγραψε μεταξύ άλλων.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ