ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φανέλα από χρυσάφι για Γιουνάιτεντ αξίας 1 δις!

Φανέλα από χρυσάφι για Γιουνάιτεντ αξίας 1 δις!

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την εταιρεία ένδυσης NIKE να τις προσφέρει για 5 χρόνια το απίστευτο ποσό των 352 εκ. ευρώ! Διπλάσια χρήματα το χρόνο από την ακριβότερη φανέλα μέχρι σήμερα, αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι "διάβολοι" αλλάζουν χορηγό στην φανέλα για 440 εκ!

Το διαφημιστικό τμήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έσπασε όλα τα ρεκόρ και με δύο συμφωνίες για την φανέλα των Κόκκινων, εκτόξευσαν τα έσοδα της πρωταθλήτριας Αγγλίας για τα επόμενα 8 χρόνια κοντά στο 1 δις ευρώ!

Μιλάμε για απίστευτα λεφτά, για απίστευτες συμφωνίες που αφήνουν πίσω την ακριβότερη φανέλα μέχρι σήμερα, αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι αξιοσημείωτο πως η Γιουνάιτεντ, μετά το γραφείο που άνοιξε στο Χονγκ Κονγκ για την προώθηση της ομάδας στην Ασία, σύντομα θα εγκαινιάσει ακόμα ένα, αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη.

Διπλάσια χρήματα από την φανέλα της Ρεάλ

Τα ποσά... ζαλίζουν με οποιαδήποτε σύγκριση και για αυτό πάμε κατευθείαν στους αριθμούς. Σύμφωνα λοιπόν με αγγλικά δημοσιεύματα, οι "διάβολοι" είναι κοντά στην συμφωνία με την NIKE για επέκταση της συμφωνίας για ακόμα 5 χρόνια που θα αποφέρει στα ταμεία 352 εκ ευρώ.

Σε αυτό το ποσό θα πρέπει να προστεθούν και τα έσοδα από τις φανέλες που αγγίζουν το χρόνο τα 17.62 εκ, δηλαδή κάτι παραπάνω από 80εκ. σε 5 χρόνια. Συνολικά το χρόνο από αυτή την συμφωνία φτάνουμε στα 88,09 εκ.

Τρέχει με... Chevrolet

Και αν από τα παραπάνω νούμερα κάνατε συγκρίσεις και νιώσατε μια ζαλάδα, υπάρχει και συνέχεια. Με τη νέα σεζόν φεύγει από την φανέλα η AON και ως κεντρικός χορηγός θα είναι η αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία Chevrolet με το ποσό των 440.4 εκ. για 8 χρόνια! Δηλαδή, 55,05 εκ. το χρόνο.

Αν προσθέσουμε όλα αυτά τα ποσά, τότε μόνο από την φανέλα της για την εταιρεία ένδυσης αλλά και τον βασικό χορηγό, η Γιουνάιτεντ θα βγάζει 142, 114 εκ. το χρόνο! Δηλαδή, για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα, καλύπτει πάνω από το 50% της ρήτρας που έχει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα, ή παίρνει έναν Μπέιλ και της μένουν και ρέστα. Απίστευτα πράγματα...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ