ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Σκάνδαλο οι φήμες για Μουρίνιο"

Φαν Χάαλ: "Σκάνδαλο οι φήμες για Μουρίνιο"

Η φημολογία που θέλει τον Λουίς Φαν Χάαν να μετράει αντίστροφα μέχρι να παραχωρήσει τη θέση του στον Ζοζέ Μουρίνιο έχει φουντώσει και ο Ολλανδός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του σε μία ακόμα συνέντευξή του.

"Κάθε ημέρα εμποδίζω τους παίκτες μου από το να βρίσκονται σε πίεση. Και αυτό επειδή κάθε βέλος που εκτοξεύεται έχει στόχο εμένα και όχι τους παίκτες μου. Όλα πηγαίνουν σε εμένα.

Κατά έναν περίεργο τρόπο αυτή η κατάσταση αναφορικά με εμένα αποτελεί αβαντάζ για τους παίκτες διότι δεν τους ασκείται κριτική. Μόνο εγώ δέχομαι", δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός την Παρασκευή (26/2), για να αναφερθεί στη συνέχεια στα σενάρια περί αντικατάστασής του από τον Μουρίνιο:

Φαν Χάαλ: "Σκάνδαλο οι φήμες για Μουρίνιο"

"Έχει πει αρκετά πράγματα το τελευταίο διάστημα. Όμως δεν χρειάζεται να μου πει τίποτα. Βρίσκω την ολη κατάσταση γελοία! Όχι, δεν θέλω από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει κάτι.

Φαν Χάαλ: "Σκάνδαλο οι φήμες για Μουρίνιο"

Στο πρωτοσέλιδο της "Mirror" το ξέσπασμα του Λουίς Φαν Χαάλ αναφορικά με την σεναριολογία για Μουρίνιο στη ManUtd

Δεν θέλω καν από αυτούς να αντιδράσουν σε πράγματα που διαβάζω στα μίντια και τα οποία δημιουργούνται. Εμείς, ο σύλλογος και εγώ, δεν πρόκειται να βοηθήσουμε τα μίντια αυτή τη στιγμή με το να αρνούμαστε πράγματα. Πιστεύω ότι αυτό που συμβαίνει τώρα είναι απίστευτα σκανδαλώδες".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ