ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Νίκη στην Γερμανία για να περάσουμε"

Φαν Χάαλ: "Νίκη στην Γερμανία για να περάσουμε"
Φαν Χάαλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γκέλαρε στην Αγγλία με την Αϊντχόφεν και κινδυνεύει να μείνει εκτός Champions League. Τα... έχωσαν οι φίλοι της ομάδας στον Φαν Χάαλ που πιστεύει στο διπλό την επόμενη αγωνιστική.

"Boring United". Έτσι λένε φέτος την ομάδα του Μάντσεστερ οι φίλοι της, καθώς δυσκολεύεται αρκετά να πετύχει γκολ ( 6 τέρματα στα τελευταία 8 παιχνίδια).

Η ισοπαλία στο "Ολντ Τράφορντ" απέναντι στην Αϊντχόφεν για τους ομίλους του Champions League φέρνει σε δύσκολη θέση τους Άγγλους που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός συνέχειας ( αν κερδίσει η PSV την τελευταία αγωνιστική την ΤΣΣΚΑ στην Ολλανδία, η Γιουνάιτεντ θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Βόλφσμπουργκ).

Ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα πυρά των φίλων της Γιουνάιτεντ για το βαρετό ποδόσφαιρο που παίζουν οι "κόκκινοι διάβολοι" και το γεγονός πως πολλοί πρωτοκλασάτοι παίκτες βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

Παρόλα αυτά, ο έμπειρος τεχνικός παραμένει αισιόδοξος και το εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τους Ολλανδούς, αφήνοντας όμως αιχμές για τους παίκτες του:

"Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό γιατί έχω την αίσθηση πως μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες ειδικότερα στο πρώτο μέρος, όμως για κάποιο λόγο φοβηθήκαμε να παίξουμε τη μπάλα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις αλλαγές που έκανα δεν υπήρξε βελτίωση. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε στην Γερμανία αν θέλουμε να περάσουμε σίγουρα", είπε αρχικά ο Φαν Χάαλ.

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να φύγει με διπλό από την Γερμανία, είπε: "Τους κερδίσαμε στην έδρα μας, γιατί όχι και στη δική τους; Τα καταφέρνουμε καλύτερα σε σχέση με πέρσι".

Για την επιθετική αστοχία, τόνισε: "Φυσικά και ανησυχώ. Γνωρίζω όμως πως όλα χάνονται και όλα μπαίνουν. Βέβαια οι μέσοι μας δεν βοήθησαν πολύ με αποτέλεσμα να μην περνούν μπαλιές στους επιθετικούς. Σε ένα ημίχρονο φτιάξαμε τρεις δύσκολες φάσεις και αυτό κάτι λέει".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ