ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Έχουμε βρει τον αντικαταστάτη του Ντε Χέα"

Φαν Χάαλ: "Έχουμε βρει τον αντικαταστάτη του Ντε Χέα"
Ντε Χέα 2013 GETTY IMAGES

Ο Λουίς Φαν Χάαλ παραδέχτηκε ότι έχει στο μυαλό του τον αντικαταστάτη του Νταβίδ Ντε Χέα σε περίπτωση που ο Ισπανός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με την αγγλική ομάδα.

Το συμβόλαιο του Ντε Χέα ολοκληρώνεται τον καλοκαίρι του 2016 και ακόμα δεν έχει βάλει την υπογραφή του στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει από την διοίκηση. Σύμφωνα με φήμες, η καθυστέρηση της ανανέωσης συνδέεται με την Ρεάλ Μαδρίτης και το ενδεχόμενο να μετακομίσει το καλοκαίρι στην "Βασίλισσα".

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δηλώνει ότι είναι προετοιμασμένος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο και έχει μία λίστα από αντικαταστάτες του Ισπανού τερματοφύλακα σε περίπτωση αποχώρησης του από την Μάντσεστερ.

" Έχουμε μία λίστα από τερματοφύλακες που μπορούν να το αντικαταστήσουν. Πρέπει πάντα να είμαστε οργανωμένοι. Θέλουμε να μείνει και ελπίζω να βάλει την υπογραφή του. Δεν εξαρτάται από εμάς αλλά θα πρέπει να το θέλει και ο ίδιος. Δεν ξέρω γιατί δεν έχει αποφασίσει. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι λέει σε εμένα. Ελπίζω να μείνει".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ