ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Δεν με ενδιαφέρουν μόνο τα αποτελέσματα"

Φαν Χάαλ: "Δεν με ενδιαφέρουν μόνο τα αποτελέσματα"

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς φαν Χάαλ, ξεκαθάρισε ότι δεν επικεντρώνεται μόνο στο πως η ομάδα του θα κατακτήσει του τρεις βαθμούς, αλλά μεριμνά και για την απόδοσή της. (VIDEO)

Η λογική της θυσίας του θεάματος στο βωμό της σκοπιμότητας της κατάκτησης των τριών βαθμών δεν ισχύει για τον Ολλανδό τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς φαν Χάαλ, ο οποίος τόνισε ότι η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του μετά τις συνεχόμενες νίκες έχει μεγαλώσει.

"Δεν είμαι μόνο επικεντρωμένος στα αποτελέσματα, αλλά και στην απόδοσή μας. Για εμένα η εμφάνιση είναι εξίσου σημαντική, γιατί όταν αποδίδεις καλά θα κερδίσεις περισσότερα και αυτό είναι που θέλω να δείξω στους οπαδούς μας και οι παίκτες μου το ίδιο. Νομίζω ότι όταν αποδίδεις καλύτερα, είναι περισσότερες οι ευκαιρίες να κερδίσεις.

Απέναντι στη Χαλ, κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, Κυριαρχήσαμε 90 λεπτά και θέλω να δω και άλλα παιχνίδια σαν και αυτό. Θα είναι μία πρόοδος. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την απόδοση, αλλά σίγουρα μετά από έξι συνεχόμενες νίκες, η αυτοπεποίθηση έχει μεγαλώσει.", δήλωσε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ