ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Δεν είμαι παλιάτσος, είμαι άνθρωπος"

Φαν Χάαλ: "Δεν είμαι παλιάτσος, είμαι άνθρωπος"

Ο Λουί φαν Χάαλ εξήγησε την πτώση του ενώπιον του διαιτητή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, ενώ ζήτησε να αφήσουν ήσυχο όλοι τον Μάρκους Ράσφορντ.

Ο Λουί φαν Χάαλ έδωσε σόου κατά την διάρκεια της αναμέτρησης στο "Ολντ Τράφορντ" (ManUtd - Άρσεναλ 3-2), καθώς διαμαρτυρόμενος για ένα φάουλ έκανε αναπαράσταση στον 4ο διαιτητή, πέφτοντας στο έδαφος.

"Δεν αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας μου, γιατί δε νομίζω ότι μπορείς να επηρεάσεις το ματς με τέτοιες κινήσεις. Αλλά δεν είμαι παλιάτσος, είμαι ο Λουίς φαν Χάαλ. Είμαι άνθρωπος και προπονητής. Και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να σκεφτούν τι συμβαίνει στο χορτάρι κι όχι στον προπονητή τους", είπε σχετικά με την πτώση - η οποία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις - στο ματς με την Άρσεναλ.

Όσο για τον Λούκας Ράσφορντ, ο οποίος σε τέσσερις ημέρες βρέθηκε στην 11αδα της Manchester United στο Europa League και στην Premier League και κόραρε (δυο φορές) σε κάθε ματς, ο Ολλανδός τεχνικός του, υποστήριξε: "Το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι τα ΜΜΕ πρέπει να τον αφήσουν στην ησυχία τους. Το να είστε μπροστά από το σπίτι του, δεν το θεωρώ ωφέλιμο για ένα παιδί 18 ετών. Δώστε του το χρόνο, που χρειάζεται".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ