ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Ακόμα θυμάμαι τι έκανε ο Βάρντι"

MANCHESTER, ENGLAND - NOVEMBER 06:  (EXCLUSIVE COVERAGE) Manager Louis van Gaal of Manchester United speaks during a press conference at Aon Training Complex on November 6, 2015 in Manchester, England.  (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - NOVEMBER 06: (EXCLUSIVE COVERAGE) Manager Louis van Gaal of Manchester United speaks during a press conference at Aon Training Complex on November 6, 2015 in Manchester, England. (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images) MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Ο Λουίς φαν Χάαλ έδωσε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Λέστερ και φυσικά δεν παρέλειψε να σχολιάσει την εκπληκτική κατάσταση του Τζέιμι Βάρντι και τι έγινε στον περσινό αγώνα.

Το Σάββατο (28/11) η Λέστερ θα υποδεχτεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Λουίς φαν Χάαλ έδωσε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα και όπως είναι λογικό κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η καταπληκτική φόρμα του Τζέιμι Βάρντι.

Συγκεκριμένα είπε: "Τον θυμάμαι από πέρσι, ήταν εξαιρετικός παίκτης και μας έκανε μεγάλη ζημιά. Γενικά δεν θέλω να φέρνω στο μυαλό το εκείνο το παιχνίδι γιατί ο τρόπος που χάσαμε δεν ήταν καλός. Ο Βάρντι σκόραρε, κέρδισε το πέναλτι και τώρα σκοράρει για 10 σερί παιχνίδια".

Όταν του έγινε ερώτηση από δημοσιογράφο για τον περσινό αγώνα σχολίασε: "Το είπα και μετά τον αγώνα στη συνέντευξη Τύπου, χάσαμε επειδή ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι που έκανε ο Ράφαελ αν θυμάμαι καλά. Πιστεύω ότι ο διαιτητής άλλαξε το παιχνίδι. Το σκορ βέβαια εκείνη την στιγμή ήταν 3-2 και δεν μπορείς να ρίξεις το φταίξιμο στον διαιτητή για το τελικό αποτέλεσμα αλλά σε σένα που άφησες τη Λέστερ να το "γυρίσει" (σ.σ. η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε 3-1 και ηττήθηκε με 5-3).

Στο τέλος μίλησε για την κακή κατάσταση της Γιουνάιτεντ στα τελευταία παιχνίδια: "Είμαστε άτυχοι και δεν σκοράρουμε. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες αλλά όταν δεν κάνουμε ανησυχώ. Το δυνατό μας σημείο είναι η άμυνα, γι' αυτό είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα και στον όμιλό μας στο Champions League".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ