ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Ακόμα και ο μάγειρας πρέπει να πιστεύει στον τίτλο"

Φαν Χάαλ: "Ακόμα και ο μάγειρας πρέπει να πιστεύει στον τίτλο"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ ευχήθηκε να μην επαναλάβει ποτέ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφάνισή όπως εκείνη κόντρα στην Άρσεναλ στο "Emirates" και τόνισε πως για να έρθει το πρωτάθλημα θα πρέπει να έχει πίστη μέχρι και ο.... μάγειρας του συλλόγου.

"Οι μέρες που προηγήθηκαν ήταν δύσκολες επειδή προερχόμαστε από μία βαριά ήττα. Και πριν από την προηγούμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες είχαμε χάσει από τη Σουόνσι.

Εδώ θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε όλοι ως πρωταθλητές και κανείς να μην είναι ικανοποιημένος με την ήττα. Θα πρέπει να πιστεύουν στον τίτλο όχι μόνο οι παίκτες αλλά και το τεχνικό επιτελείο, ακόμα και ο μάγειρας Μάικ που έχει μεγάλη επιρροή στην ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα.

Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε και ως πρωταθλητές και να βελτιωθούμε για να είμαστε πρωταθλητές στο μέλλον", ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ολλανδός τεχνικός ενόψει της δύσκολης σαββατιάτικης εξόδου στο "Goodison Park", και πρόσθεσε:

Φαν Χάαλ: "Ακόμα και ο μάγειρας πρέπει να πιστεύει στον τίτλο"

Μετά την βαριά ήττα με 3-0 από την Άρσεναλ που την γκρέμισε από την κορυφή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δεύτερο σερί δύσκολο εκτός έδρας ματς, αυτή τη φορά κόντρα στην Έβερτον στο "Goodison Park"

"Μετά την ήττα από την Άρσεναλ οι περισσότεροι παίκτες πήγαν για τα ματς των εθνικών ομάδων όμως το μόνο που σκεφτόμασταν συνέχεια ήταν τι δεν πήγε καλά στο ματς.

Μίλησα με τα παιδά μου και είπαμε ότι αυτό που έγινε δεν πρέπει να συμβεί ξανά, θέλω προσοχή και συγκέντρωση από εδώ και τώρα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ