ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ευχαριστημένος με νίκη και... Πογκμπά ο Μουρίνιο

Ευχαριστημένος με νίκη και... Πογκμπά ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ απέναντι στην Σαουθάμπτον ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το ντεμπούτο του Πολ Πογκμπά με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων".

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία, 2-0, της Σαουθάμπτον (δύο γκολ ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς) και έκανε το "2 στα 2" στην Premier League, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να δηλώνει ευχαριστημένος τόσο από τη συνολική εμφάνιση της ομάδας του στο χορτάρι του "Old Trafford" όσο και από την παρουσία του Πολ Πογκμπά στο πρώτο του ματς με την κόκκκινη φανέλα μετά την επιστροφή του στο Νησί.

"Ήμασταν αρκετοί καλοί για να αξίζουμε τη νίκη και να έχουμε τον έλεγχο. Ο αντίπαλός μας δεν δημιούργησε κινδύνους και είχαμε πάντα τον έλεγχο. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Είναι αδύνατο να ζητήσω περισσότερα από τα παιδιά. Είχαν σπουδαίο πνεύμα, δούλεψαν όλοι τους σκληρά και είμαι χαρούμενος", τόνισε στο "Sky Sports" ο Πορτογάλος τεχνικός, και συνέχισε:

Ευχαριστημένος με νίκη και... Πογκμπά ο Μουρίνιο
© EMPICS SPORT

"Νομίζω ότι ο Πογκμπά ήταν καλός. Ατομικά ήταν πολύ καλός ενώ αρχίζει να μαθαίνει πώς να παίζει μαζί μας. Πρέπει να βελτιωθούμε και κάποια στιγμή ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να παίξει πιο επιθετικά αλλά χρειάζεται την ελευθερία που είχε απόψε. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος για αυτόν. Ο Μαρουάν Φελαϊνί ήτνα σούπερ, το ίδιο και ο Άντερ Ερέρα. Έχω μία ομάδα κορυφαίου επιπέδου".

Από την πλευρά του, ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος φόρεσε σε επίσημο παιχνίδι της φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά μετά από 1.615 ημέρες, δήλωσε στο φινάλε του αγώνα με την Σαουθάμπτον: "Είναι ωραία. Νικήσαμε στο ντεμπούτο μου, οπότε είμαι χαρούμενος για αυτό και για την ομάδα μου.

Ευχαριστημένος με νίκη και... Πογκμπά ο Μουρίνιο
© GRAHAM CHADWICK

Επέστρεψα σπίτι, είμαι χαρούμενος για τη νίκη και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Θέλω να βελτιώνομαι συνέχεια και εμείς να συνεχίσουμε να νικάμε. Στα πρώτα 29 λεπτά ήμασταν αργοί και μας επιτέθηκαν αλλά ύστερα αρχίσαμε να παίρνουμε τη μπάλα και παίξαμε με ποιότητα. Πετύχαμε το ένα γκολ και το δεύτερο ήρθε εύκολα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ