ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Έτοιμος να μιλήσει με Γιουνάιτεντ ο Τσεχ!

Έτοιμος να μιλήσει με Γιουνάιτεντ ο Τσεχ!

Ο Πετρ Τσεχ φέρεται να έχει πάρει το "ok" από την Τσέλσι και τον Ρομάν Αμπράμοβιτς για να κοιτάξει το μέλλον του και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του.

Η κλεψύδρα παραμονής του Πετρ Τσεχ στην Τσέλσι αδειάζει για τα καλά και σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ο Τσέχος γκολκίπερ φέρεται να έχει εξασφαλίσει την συγκατάθεση του Ρομάν Αμπράμοβιτς, ώστε να κοιτάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Άλλωστε, ο Τιμπό Κουρτουά δεν απειλείται, έχει σίγουρη την θέση του βασικού γκολκίπερ και ο Τσεχ δεν προτίθεται να συνεχίσει να βλέπει τα παιχνίδια από τον πάγκο και να μπει από τα 33 του σε φάση αδράνειας. Μάλιστα, ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει παραδεχτεί πως δεν υπάρχει τρόπος να του απαγορευτεί να πάει σε ανταγωνίστρια ομάδα στην Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει στη γωνία και είναι έτοιμη να ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του, ώστε οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια και να συνεργαστούν. Άλλωστε, ο Νταβίντ Ντε Χέα δείχνει διάθεση να επιστρέψει στην Ισπανία και η Ρεάλ Μαδρίτης ορέγεται να τον κάνει δικό της. Σε αυτό το ενδεχόμενο, η Γιουνάιτεντ θέλει να είναι έτοιμη για την αντικατάστασή του.

Αν δεν προχωρήσει το deal με τον πολύπειρο Τσέχο τερματοφύλακα, ο Ούγκο Λορίς της Τότεναμ είναι η επόμενη επιλογή και πρόκειται για έναν γκολκίπερ υψηλής ποιότητας και παραστάσεων, που μπορεί να σταθεί στους "κόκκινους διαβόλους". Πάντως, φαίνεται πως το "πάντρεμα" Γιουνάιτεντ και Τσεχ είναι πιο κοντά από ποτέ αυτό το καλοκαίρι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ