ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Έτοιμη για το "μπαμ" με Πέδρο η Γιουνάιτεντ

Έτοιμη για το "μπαμ" με Πέδρο η Γιουνάιτεντ

Ο Πέδρο έχει πολλές ομάδες να ερίζουν για την απόκτησή του, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και να ετοιμάζει δυνατή πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον διεθνή Ισπανό.

Μπορεί στην Μπαρτσελόνα να μην προορίζεται για βασικός με τους παίκτες που έχουν οι Καταλανοί στην μεσοεπιθετική τους γραμμή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστής κλάσης και μεγάλης εμπειρίας.

Ο Πέδρο βλέπει τις "μετοχές" του να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, καθώς πολλές ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του, γνωρίζοντας ότι μπορεί να τις βοηθήσει ουσιαστικά και να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προστέθηκε στο κλαμπ εκείνων που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και ετοιμάζει πρόταση κοντά στη ρήτρα του συμβολαίου του, που ανέρχεται στα 30.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη "Marca", ο Φαν Χάαλ έχει ανάψει το "πράσινο φως" στη διοίκηση της ομάδας του, προκειμένου να προχωρήσει το θέμα και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γίνει κάτοικος "Ολντ Τράφορντ" τα επόμενα χρόνια. Ο 27χρονος γνωρίζει πως με Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες δύσκολα μπορεί να έχει βασικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα, έστω και αν είναι πολύτιμο γρανάζι στη μηχανή της.

Η Γιουνάιτεντ τον θέλει ως αντί-Ντι Μαρία και να πλαισιώσει τους Γιανγκ, Ντεπάι, Μάτα και Βαλένσια. Δεδομένα και εκεί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, όμως θα έχει περισσότερες πιθανότητες να παίζει βασικός. Βέβαια, οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν παίζουν μόνοι τους, αφού η Τσέλσι, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Άρσεναλ ενδιαφέρονται πολύ. Η μάχη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ