ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ετοιμάζει πρόταση για Ιμπραχίμοβιτς η Γιουνάιτεντ!

Ετοιμάζει πρόταση για Ιμπραχίμοβιτς η Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα με αποκλειστικό της ρεπορτάζ, η "Daily Star" αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο με αποδοχές 317.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει εκφράσει την επιθυμία να τελειώσει την καριέρα του στην Premier League. Αρκετές ομάδες από το Νησί ερίζουν για την απόκτησή του, με τις Άρσεναλ και Τσέλσι να ενδιαφέρονται να τον κάνουν δικό τους και να τον φέρουν στο Λονδίνο.

Εντούτοις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να μπει... σφήνα και να τον πείσει να φορέσει την φανέλα της, προσφέροντάς του ένα διόλου ευκαταφρόνητο συμβόλαιο, αφού δεν θα χρειαστεί να δώσει χρήματα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ελεύθερος μένει ο Σουηδός.

Οι "κόκκινοι διάβολοι", όπως αναφέρει η "Daily Star" σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της, ετοιμάζει πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον "Ίμπρα", προσφέροντάς του αποδοχές 317.000 ευρώ την εβδομάδα.

"Η ομάδα χρειάζεται παίκτες με ταλέντο και να προσθέσει κάποιους σούπερ σταρ", ανέφερε πηγή του συλλόγου και συνέχισε: "Ακόμα μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο και αξίζει το ρίσκο, διότι δεν χρειάζεται να πληρωθεί και η ομάδα του".

Με τον Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο αποκλείεται να δεχτεί να πάει στη Γιουνάιτεντ, αφού οι δυο τους δεν διατηρούν και τις καλύτερες των σχέσεων, όμως με τον Ζοζέ Μουρίνιο είναι σίγουρο ότι θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά. Άλλωστε, στην Ίντερ ήταν αρμονική η συνύπαρξή τους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ