ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Επίθεση" Μουρίνιο στους παίκτες του και στον διαιτητή

"Επίθεση" Μουρίνιο στους παίκτες του και στον διαιτητή
Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που οδήγησε στην ήττα στο ντέρμπι της πόλης με τη Σίτι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα με 2-1 μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" από τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα και ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν συγκρατήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, κατηγορώντας παίκτες και διαιτητή για αυτήν την εξέλιξη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχθηκε την ανωτερότητα των "πολιτών" στο 1ο ημίχρονο: "Στο 1ο ημίχρονο ήταν καλύτεροι από εμάς. Αρχίσαμε πολύ άσχημα, με μερικούς παίκτες κάτω του φυσιολογικού επιπέδου. Πρέπει να είσαι ευφυής και είχαμε ορισμένους παίκτες κάτω από το επίπεδό τους, με συνέπεια η ομάδα να πληρώσει τις συνέπειες. Στο 2ο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες".

Ακολούθως, άφησε "αιχμές" για ορισμένους ποδοσφαιριστές του: "Ειλικρινά, είχα 2-3 παίκτες στο 1ο ημίχρονο που εάν το ήξερα, δεν θα τους έβαζα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές οι παίκτες απογοητεύουν τους προπονητές, μερικές φορές μας προσφέρουν μεγάλες εκπλήξεις. Είναι δικό μου λάθος, διότι είμαι προπονητής και οι αποφάσεις για την ενδεκάδα ήταν δικές μου".

Τέλος, δεν παρέλειψε να ασχοληθεί με τη διαιτησία, ζητώντας δύο πέναλτι: "Είμαι πολύ απογοητευμένος από τις δύο αποφάσεις του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Μπράβο έπρεπε να αποβληθεί και να καταλογιστεί πέναλτι (σ.σ. στη φάση με τον Ρούνεϊ). Του Οταμέντι ήταν επίσης πέναλτι. Ο Οταμέντι είχε το χέρι πίσω από την πλάτη του και γνωρίζει ότι η σέντρα θα πάει εκεί, οπότε πέναλτι. Μπορείτε να το αρνηθείτε, αλλά δεν το πιστεύω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Σίτι το ντέρμπι του Μάντσεστερ, 2-1 την Γιουνάιτεντ
Ο Γκουαρδιόλα αποθέωσε τον... Μπράβο
Έχασε το δόντι του ο Κολάροφ
Η αψιμαχία Γκουαρδιόλα - Ρούνεϊ
Τα γκολ του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι
Η αγκαλιά Μουρίνιο - Γκουαρδιόλα
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ