ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Επίθεση Μουρίνιο στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ

Επίθεση Μουρίνιο στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ
Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εξαπέλυσε επίθεση στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τους κατηγόρησε ότι δεν είναι εκδηλωτικοί και πως δεν γίνεται να ακούγονται περισσότερο οι φιλοξενούμενοι από 70.000 άτομα στο "Ολντ. Τράφορντ".

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Παρασκευή (19/8, 22.00) τη Σαουθάμπτον, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League. Την Πέμπτη (18/8) ο προπονητής των "κόκκινων διαβόλων", Ζοζέ Μουρίνιο, έδωσε συνέντευξη Τύπου, κατηγορώντας ευθέως τους οπαδούς της ομάδας του.

Πέρασε στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να ακούγονται περισσότερο οι φιλοξενούμενοι οπαδοί από ό,τι οι 70.000 φίλοι της Γιουνάιτεντ, που παρακολουθούν τα παιχνίδια στο "Ολντ Τράφορντ". Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος ρωτήθηκε αν μπορεί να επαναφέρει τον... φόβο στις αντίπαλες ομάδες όταν επισκέπτονται το "Θέατρο των ονείρων".

Και απάντησε: " Όχι εγώ. Η ομάδα με τους οπαδούς, ναι. Όλα ξεκινούν από τη σχέση οπαδών - ομάδας. Αν μερικές χιλιάδες οπαδοί είναι περισσότερο εκδηλωτικοί και θορυβώδεις από τους δικούς μας που είναι 70.000, τότε έχουμε πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στην ομάδα και στον κόσμο. Αν οι παίκτες νιώσουν τη συμπαράσταση, θέλουν να παίξουν.

Αν ο κόσμος δώσει δυναμικό παρών, τότε ο αντίπαλος δεν θα έχει τύχη". Ο Ίβηρας τεχνικός ρωτήθηκε από εκεί και πέρα για τον Πολ Πογκμπά και το αν είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στη Σαουθάμπτον. "Ναι, είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Δεν μπορεί και στα 90 λεπτά να είναι super, αλλά σιγά σιγά θα γίνει και αυτό" ήταν τα λόγια του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ