ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Επίθεση Μουρίνιο στην UEFA για το... κρύο

during the UEFA Champions League Group G match between FC Dynamo Kyiv and Chelsea at the Olympic Stadium on October 20, 2015 in Kiev, Ukraine.
during the UEFA Champions League Group G match between FC Dynamo Kyiv and Chelsea at the Olympic Stadium on October 20, 2015 in Kiev, Ukraine. GETTY IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις συνθήκες ψύχους που θα επικρατούν στη διάρκεια της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ζόρια για τους ομίλους του Europa League.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρήκε ακόμα έναν λόγο για να διαμαρτυρηθεί στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ζόρια στην Οδυσσό, ο οποίος θα κρίνει την πρόκριση ή τον αποκλεισμό του αγγλικού συλλόγου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" αντιμετωπίζει πρόβλημα με το... κρύο αυτήν τη φορά και γι' αυτό τον λόγο εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της UEFA, η οποία επιτρέπει τη διεξαγωγή αγώνων σε τέτοιες συνθήκες.

"Ο αγωνιστικός χώρος είναι άσχημος, αλλά έχει και πολύ κρύο. Το γήπεδο είναι σκληρό και παγωμένο", δήλωσε αρχικά ο 53χρονος προπονητής, περιμένοντας ένα παιχνίδι στο πλαστικό γήπεδο "Τσέρνομόρετς" σε θερμοκρασία -7 βαθμών Κελσίου.

Επίθεση Μουρίνιο στην UEFA για το... κρύο

"Νομίζω ότι η UEFA γνωρίζει τις συνθήκες του γηπέδου και όλοι ξέρουν ότι οι συνθήκες στην Ουκρανία και στην ανατολική Ευρώπη στα μέσα Δεκεμβρίου είναι πιο δύσκολες. Οπότε, εάν η UEFA ανησυχεί γι' αυτό, θα πρέπει να αλλάζει τις ημερομηνίες και να μην επιτρέπει να γίνονται αγώνες εδώ στα μέσα Δεκεμβρίου. Νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα".

Οι άνθρωποι του γηπέδου, που δεν αποτελεί φυσική έδρα της Ζόρια, αλλά το χρησιμοποιεί ο σύλλογος έκπληξη της περσινής σεζόν λόγω του πολέμου που έχει πλήξει το Λουχάνσκ, προσπαθούν να βελτιώσουν την εικόνα του αγωνιστικού χώρου, ωστόσο ο Μουρίνιο δεν είναι αισιόδοξος: "Προσπαθούν, βάζουν ζέστη από πάνω, αλλά οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν θαύματα, οπότε ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ