ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Επίθεση Μουρίνιο σε Κλάτενμπεργκ

Επίθεση Μουρίνιο σε Κλάτενμπεργκ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιτέθηκε στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και στο ημίχρονο του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι, με συνέπεια να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έμεινε στις διαμαρτυρίες κατά του Μ αρκ Κλάτενμπεργκ εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά επιτέθηκε στον Άγγλο διαιτητή και εκτός, με συνέπεια να κινδυνεύει με ποινή απαγόρευσης παρουσίας σε αγώνα.

Σε ανακοίνωσή της, η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός επιτέθηκε φραστικά εναντίον του διαιτητή του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι, ο οποίος τον απέβαλε.

Ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" ζητούσε πέναλτι υπέρ της ομάδας του και ο Κλάτενμπεργκ τον απέβαλε, ωστόσο ο Μουρίνιο τον βρήκε στη φυσούνα και κατά την FA "χρησιμοποίησε υβριστικές και χυδαίες λέξεις προς τον διαιτητή".

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Daily Mirror", ο ίδιος ο Κλάτενμπεργκ στην αναφορά του επισημαίνει ότι ο Μουρίνιο "ξέσπασε" εναντίον του και ότι "έχασε το μυαλό του".

Επίθεση Μουρίνιο σε Κλάτενμπεργκ

Ο 53χρονος τεχνικός, ο οποίος παρακολούθησε από την κερκίδα το 0-0 στην αναμέτρηση του "Ολντ Τράφορντ", είχε δεχθεί προειδοποίηση προ εβδομάδων για τα σχόλιά του εναντίον του Άντονι Τέιλορ, διαιτητή στον αγώνα με τη Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ".

Η διορία να απολογηθεί λήγει το απόγευμα της Παρασκευής και κινδυνεύει να τιμωρηθεί με έναν ή περισσότερους αγώνες αποκλεισμού. Σε περίπτωση που δεχθεί τις κατηγορίες της FA, θα τιμωρηθεί με έναν αγώνα και πρόστιμο. Εάν δεν τις δεχθεί και βρεθεί ένοχος, θα τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές. Οι επόμενες αναμετρήσεις της Γιουνάιτεντ είναι με τη Σουόνσι εκτός έδρας (6/11) και με την Άρσεναλ στο "Όλντ Τράφορντ" (19/11).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ