ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Επίσημο: Πήρε τον Νταλό της Πόρτο με 22 εκατ. ευρώ η Γιουνάιτεντ

Porto coach Sergio Conceicao , right, and Liverpool coach Jurgen Klopp, left, watch Liverpool's James Milner, enter left, fight for the ball with Porto's Diogo Dalot during the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Liverpool and FC Porto at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday March 6, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Porto coach Sergio Conceicao , right, and Liverpool coach Jurgen Klopp, left, watch Liverpool's James Milner, enter left, fight for the ball with Porto's Diogo Dalot during the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Liverpool and FC Porto at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday March 6, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο 19χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Ντιόγκο Νταλό που αποκτήθηκε από την Πόρτο.

Τη δεύτερη μεταγραφή της ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία μετά την απόκτηση του Φρεντ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ντιόγκο Νταλό για τα επόμενα πέντε χρόνια με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα.

Ο σύλλογος της Αγγλίας δαπάνησε 22 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό του τον 19χρονο ταλαντούχο δεξιό οπισθοφύλακα, όπως έκαναν γνωστό οι Πορτογάλοι. Ο Νταλό είναι προϊόν της ακαδημίας της Πόρτο, διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και αρκετά ταλαντούχος.

Ο 19χρονος έκανε φέτος το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος καθώς μέτρησε οκτώ συμμετοχές (έξι στο πρωτάθλημα και από μία σε Champions League και Κύπελλο).

Στην ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ υπάρχουν και δηλώσεις του Μουρίνιο ο οποίος αναφέρει: "Ο Ντιόγκο είναι ένας αρκετά ταλαντούχος αμυντικός με τις δυνατότητες να γίνει ένας εξαιρετικός παίκτης για το κλαμπ. Έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένα φουλ μπακ. Είναι καλός τακτικά, καλά φυσικά προσόντα, καλός τεχνικά και όλα αυτά συνδυάζονται με τη νοοτροπία της ακαδημίας της Πόρτο η οποία προετοιμάζει παίκτες που μπορούν να προσφέρουν σε τοπ επίπεδο".

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson


TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ