ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Επεκτείνει το συμβόλαιό του ο Ντε Χέα

Επεκτείνει το συμβόλαιό του ο Ντε Χέα
© REUTERS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επεκτείνει το συμβόλαιό του Νταβίντ Ντε Χέα ως το καλοκαίρι του 2020, όπερ σημαίνει ότι για πολύ καιρό ακόμη ο Ισπανός γκολκίπερ θα υπερασπίζεται την εστία της.

Μπορεί πριν 1,5 χρόνο να έφτασε μια ανάσα από το να αποτελέσει παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη μετεγγραφή να μην προχωράει επειδή έχασε τον χρόνο ο Φλορεντίνο Πέρεθ, όμως φαίνεται πως δεν ήταν της μοίρας του γραφτό να φύγει από το Ολντ "Τράφορντ"

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν για μονοετή επέκταση του συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα, με την ισχύουσα συμφωνία να ολοκληρώνεται το 2019. Όπερ σημαίνει ότι θα τον διατηρήσει στο ρόστερ της μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν σκέφτεται με τίποτα να τον χάσει από τα δοκάρια της ομάδας του.

Αυτό θα σημαίνει και με μικρή αύξηση στις αποδοχές του Ντε Χέα, ο οποίος θα παίρνει λίγο πάνω από τις 200.000 λίρες την εβδομάδα. Καθόλου άσχημα για τον διεθνή Ισπανό γκολκίπερ, ο οποίος είναι ο "φύλακας άγγελος" των "κόκκινων διαβόλων".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ