ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Επεισόδιο Μουρίνιο με δημοσιογράφο του BBC

Manchester United manager Jose Mourinho gestures during their English Premier League soccer match against Middlesbrough at the Riverside Stadium, Middlesbrough, England, Sunday, March 19, 2017. (Nigel French/PA via AP)
Manchester United manager Jose Mourinho gestures during their English Premier League soccer match against Middlesbrough at the Riverside Stadium, Middlesbrough, England, Sunday, March 19, 2017. (Nigel French/PA via AP) AP

Εκνευρίστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο από ερώτηση δημοσιογράφου μετά από την απώλεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ και δεν έχασε την ευκαιρία να του επιτεθεί.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εκνευρίστηκε κατά τη διάρκεια του flash interview μετά από τη "λευκή" ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Μπρομ στο "Ολντ Τράφορντ", όταν ρωτήθηκε για τον αγώνα.

Ο δημοσιογράφος του "BBC" έκανε λόγο για αλληλοεξουδετέρωση των δύο ομάδων, την ώρα που οι "κόκκινοι διάβολοι" ήταν η μοναδική ομάδα που προσπαθούσε να σκοράρει και έπαιζε επίθεση στον αγώνα, με τη Γουέστ Μπρομ να έχει αναλάβει πλήρως παθητικό ρόλο και να μην απειλεί. Ο Πορτογάλος τεχνικός ενοχλήθηκε και προσπάθησε να νουθετήσει τον δημοσιογράφο, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του δεν χρειάστηκε να αμυνθεί και ότι τον Νταβίδ ντε Χέα τον πήρε ο... ύπνος στην εστία του.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ - ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Δημοσιογράφος: "Ζοζέ, σε είδαμε να γελάς με τον Τόνι Πιούλις στο τέλος. Μήπως εξουδετερώσατε ο ένας τον άλλον σήμερα;"

Μουρίνιο: "Δεν ξέρω τι εννοείς. Τι εννοείς με αυτό;"

Δημοσιογράφος: "Δύο ομάδες ισορροπημένες σήμερα;"

Μουρίνιο: "Νομίζεις;"

Δημοσιογράφος: "Ρωτάω εσένα"

Μουρίνιο: "Πφφφ, πραγματικά το νομίζεις; Νομίζεις ότι αυτό είναι ερώτηση;"

Δημοσιογράφος: "Όχι, ρωτάω επειδή γελούσες μαζί του στο τέλος σαν αυτό να είναι αναγνώριση..."

Μουρίνιο: "Γελούσα γιατί είναι φίλος μου. Δεν μιλούσα για τον αγώνα. Νομίζεις ότι ο αγώνας ήταν έτσι;"

Δημοσιογράφος: "Ρώτησα επειδή γελούσες μαζί του"

Μουρίνιο: "Μπορώ να γελάω εάν νικάω, εάν χάνω ή εάν φέρω ισοπαλία, δεν έχει σχέση. Έκανες μία ερώτηση σχετικά με το παιχνίδι. Νομίζεις ότι το παιχνίδι πήγε όπως έλεγες;"

Δημοσιογράφος: "Δεν είναι αυτό που είπα, δεν είπα τι νομίζω εγώ. Ρωτούσα τι πιστεύεις εσύ. Λυπάμαι, απλά αυτό ρωτάω"

Μουρίνιο: "Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι ανόητη ερώτηση"

Δημοσιογράφος: "ΟΚ"

Μουρίνιο: "Όταν μία ομάδα περνάει τη γραμμή του κέντρου μία φορά σε 90 λεπτά και η άλλη ομάδα βρίσκεται στο γήπεδο του αντιπάλου με την μπάλα στα πόδια και προσπαθεί, προσπαθεί, προσπαθεί, προσπαθεί, μου λες ότι η μία ομάδα εξουδετρέρωσε την άλλη; Δεν χρειάστηκε να αμυνθούμε. Δεν αμυνθήκαμε. Είχαμε την μπάλα όλη την ώρα. Ο Νταβίδ ντε Χέα κοιμόταν κι επειδή κοιμόταν έκανε αυτό το αστείο πράγμα (σ.σ. αναφέρεται σε φάση που του γλίστρισε η μπάλα από τα χέρια στο τέλος). Γελούσα με αυτό το αστείο πράγμα. Μόνο έτσι μπορείς να αντιδράσεις σε αυτό".

Photo credits: Nigel French/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ