ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Έντονη κριτική Σκόουλς στον Πογκμπά

Έντονη κριτική Σκόουλς στον Πογκμπά
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Πολ Σκόουλς σχολίασε με μεγάλη αυστηρότητα την απόδοση του Πολ Πογκμπά στον αγώνα με τη Φέγενορντ και διερωτήθηκε: "Σε ποια θέση παίζει;"

Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Φέγενορντ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League και η κακή εμφάνιση του Πολ Πογκμπά προλάλεσαν ακόμα μία έκρηξη του Πολ Σκόουλς.

Ο βετεράνος άσος των "κόκκινων διαβόλων", μετά από την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του αγγλικού πρωταθλήματος, έκανε το ίδιο εναντίον του Γάλλου μέσου, για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του με την ομάδα.

"Αντιμετωπίζει ορισμένες δυσκολίες μέχρι στιγμής. Σήμερα, ξανά, δεν είχε την καλύτερη απόδοση. Νομίζω ότι αυτή θα έρθει. Είναι πολύ νωρίς ακόμα", σημείωσε αρχικά στο "BT Sport" όπου κατέχει ρόλο σχολιαστή.

"Δεν γνωρίζω ποια είναι η θέση στην οποία αγωνίζεται αυτήν τη στιγμή. Έχει κάποια θέση; Του έχει δοθεί άδεια να αγωνίζεται όπου θέλει; Μοιάζει να βρίσκεται όπου να 'ναι ορισμένες φορές. Νομίζω ότι προσπαθεί υπερβολικά να κάνει κάποια πράγματα με την μπάλα ορισμένες φορές. Προσπαθεί να περάσει τρεις και τέσσερις ποδοσφαιριστές. Τρέχει με την μπάλα. Θα έπρεπε να είναι πιο απλός στο παιχνίδι του για τώρα".

Ο Σκόουλς συνέχισε την κριτική για την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας (αποκτήθηκε έναντι 105.000.000 ευρώ από τη Γιουβέντους), που δεν έχει βοηθήσει στα δύο τελευταία ματς και τις ήττες από Μάντσεστερ Σίτι και Φέγενορντ.

"Δεν είναι αυτός ο παίκτης που αγόρασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν αγόρασε τον Λιονέλ Μέσι για να περνάει πέντε παίκτες και να στέλνει την μπάλα στο 'Γ' της εστίας όλη την ώρα. Αγόρασε έναν παίκτη δυνατό για το κέντρι, που μπορεί να πάρει την μπάλα. Έχει ικανότητα, μπορεί να πασάρει μπροστά, μπορεί να τρέξει".

Κατέληξε, πάντως, με μία θετική νότα: "Εάν παίζει απλά το ένα δύο, δίνει την μπάλα στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και τρέχει, κανείς δεν θα του αντισταθεί. Έχει τόση ταχύτητα, τόση δύναμη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ήττες για ManUtd & Ίντερ, ανεπανάληπτη η Ζενίτ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ