ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Εκβιάζει τον κόσμο της η διοίκηση της Γιουνάιτεντ

Εκβιάζει τον κόσμο της η διοίκηση της Γιουνάιτεντ
PHOTOGRAPH: CLIVE MASON/GETTY IM

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε γράμμα σε 9.000 κατόχους διαρκείας ότι αν δεν βρεθούν στο γήπεδο για το ματς Κυπέλλου με την Κέιμπριτζ, δεν θα μπορούν να πάνε με την Σάντερλαντ.

Δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, αποτελεί πολιτική της εδώ και κάποια χρόνια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει γίνει αποδεκτό από το φίλαθλο κοινό της. Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνεχίζει να... εκβιάζει τους κατόχους διαρκείας της, ώστε να είναι πάντα γεμάτο το "Ολντ Τράφορντ".

Συγκεκριμένα, στάλθηκαν γράμματα σε 9.000 κατόχους διαρκείας και τους ενημερώνουν πως αν δεν βρεθούν στο γήπεδο για τον αγώνα Κυπέλλου με την Κέιμπριτζ, τότε δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο ματς πρωταθλήματος με την Σάντερλαντ.

Μάλιστα, η προθεσμία έληγε σήμερα το βράδυ και όσοι δεν απαντούσαν θετικά, τότε θα έτρωγαν "άκυρο" για την αναμέτρηση με τις "Μαύρες Γάτες", αν και επαναλαμβάνουμε ότι έχουν προπληρώσει για όλα τα ματς ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Η πολιτική αυτή δεν είναι καινούργια και ισχύει εδώ και κάποια χρόνια, εντούτοις έχουν υπάρξει πολλές καταγγελίες. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο στο ματς του Κυπέλλου λόγω δουλειάς και ότι είναι άδικο να χάσουν ένα άλλο παιχνίδι.

Άνθρωπος της διοίκησης, αφού πρώτα ανέφερε πως υπάρχει αυτός ο κανονισμός, συνέχισε ότι "αν καταφέρουμε να πουλήσουμε το εισιτήριο που δεν αγόρασε ο συγκεκριμένος, μπορεί στο τέλος της σεζόν να κάνει αίτηση για να αποζημιωθεί για το ματς με την Σάντερλαντ που δεν είδε".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ