ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Εκτός Europa League ο Σβάινσταϊγκερ

Εκτός Europa League ο Σβάινσταϊγκερ

Δεν βρίσκεται στη λίστα με τα ονόματα των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μπορούν να αγωνιστούν στο Europa League ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ. Διαβάστε τις επιλογές του Ζοζέ Μουρίνιο.

Πριν λίγες μέρες ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ ειχε δηλώσει: "Φυσικά, το όνειρο μου είναι να παίξω με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Συζητήσαμε με τον Ζοζέ Μουρίνιο και δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του, αντίθετα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός".

Αν και οι σχέσεις τους μάλλον είναι καλύτερες από ό,τι ένα μήνα πριν, ο Ζοζέ Μουρίνιο αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στη λίστα των "μπέμπηδων" για το Europa League. Ο 32χρονος Γερμανός πάντως έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Premier League, καθώς βρίσκεται στη λίστα των 25 παικτών που παρέδωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League

Τερματοφύλακες: Νταβίντ Ντε Χέα, Σέρχιο Ρομέρο, Σαμ Τζoνστόουν

Αμυντικοί: Ερίκ Μπεγί, Φιλ Τζόουνς, Μάρκος Ρόχο, Κρις Σμόλινγκ, Λουκ Σο, Τίμοθι Φόσου-Μενσά, Αντόνιο Βαλένσια, Ματέο Νταρμιάν, Άξελ Τουανζέμπε

Μέσοι: Πολ Πογκμπά, Χουάν Μάτα, Τζέσι Λίνγκαρντ, Μάικλ Κάρικ, Ντάλεϊ Μπλιντ, Άσλεϊ Γιανγκ, Αντέρ Ερέρα, Χένριχ Μχιταριάν, Μαρουάν Φελαϊνί, Μοργκάν Σνιντερλέν, Μέμφις Ντεπάι

Επιθετικοί: Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Γουέιν Ρούνεϊ, Αντονί Μαρσιάλ, Μάρκους Ράσφορντ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ