ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Έξαλλος με Πογκμπά ο Μουρίνιο

Manchester United manager Jose Mourinho throws the Captain's armband onto the pitch after Paul Pogba is taken off for an injury, during the Champions League, Group A  soccer match between Manchester United and FC Basel, at Old Trafford, in Manchester, England, Tuesday, Sept. 12, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United manager Jose Mourinho throws the Captain's armband onto the pitch after Paul Pogba is taken off for an injury, during the Champions League, Group A soccer match between Manchester United and FC Basel, at Old Trafford, in Manchester, England, Tuesday, Sept. 12, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Ο Πολ Πογκμπά τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βασιλεία, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να γίνεται έξαλλος με τον ποδοσφαιριστή του. Δείτε γιατί.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-0 τη Βασιλεία για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, αλλά θα χάσει τον Πολ Πογκμπά (τουλάχιστον) για τον επόμενο μήνα καθώς ο 24χρονος Γάλλος διεθνής μέσος τραυματίστηκε κι αντικαταστάθηκε από τον Μαρουάν Φελαϊνί στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο τραυματισμός αυτός έκανε έξαλλο τον Πορτογάλο τεχνικό της αγγλικής ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, με τον ποδοσφαιριστή του. Όπως αναφέρει η "Mirror" ο Πογκμπά ταλαιπωρήθηκε από τον ίδιο τραυματισμό τον περασμένο Μάρτιο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων.

Τότε, το ιατρικό επιτελείο του είχε δώσει συγκεκριμένες οδηγίες ως προς την ενίσχυση και προφύλαξη της συγκεκριμένης περιοχής (οπίσθιος μηριαίος) από μέλλοντα μυϊκό τραυματισμό, οδηγίες τις οποίες ο Γάλλος αγνόησε.

Αναμένεται να απουσιάσει από τα ματς της Premier League κόντρα σε Έβερτον, Σαουθάμπτον, Κρίσταλ Πάλας και Λίβερπουλ, κι από αυτά του Champions League απέναντι σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπενφίκα. Παράλληλα, θα χάσει και τα ματς της εθνικής Γαλλίας με αντίπαλο τις αντίστοιχες των Βουλγαρίας και Λευκορωσίας.

Photo credits: Martin Rickett/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ