ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Έκοψε Σβαϊνστάιγκερ και Γιανουζάι ο Μουρίνιο

Football - Manchester United v Newcastle United - Barclays Premier League - Old Trafford - 22/8/15
Manchester United's Bastian Schweinsteiger reacts during the match
Action Images via Reuters / Jason Cairnduff
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.
Σβαϊνστάιγκερ REUTERS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με την Γαλατάσαραϊ με τους Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και Αντνάν Γιανουζάι να μένουν εκτός. Ψάχνει ομάδα ο Γερμανός.

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση απόσυρσης του από την εθνική ομάδα της Γερμανίας, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ κόπηκε από την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντγια το φιλικό με την Γαλατάσαραϊ.

Εκτός έμεινε και ο νεαρός επιθετικός Αντνάν Γιανουζάι, με τα δυο ονόματα να μην προκαλούν καμία έκπληξη μιας και ήταν στη μαύρη λίστα του Μουρίνιο που διέρρευσε πριν από λίγες ημέρες.

Ο 21άχρονος Βέλγος ακραίος επιθετικός αναμένεται να δοθεί δανεικός έτσι ώστε να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει έτοιμος στην Γιουνάιτεντ.

Από την άλλη πλευρά ο έμπειρος Γερμανός μέσος ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Οι Άγγλοι θέλουν αν τον πουλήσουν, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από την Κίνα και τις ΗΠΑ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ