ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Έγραψε ευρωπαϊκή ιστορία με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ ο Ρούνεϊ

Έγραψε ευρωπαϊκή ιστορία με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ ο Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έφτασε τα 39 γκολ στην Ευρώπη με αυτό που πέτυχε εναντίον της Φέγενοορντ και ξεπέρασε τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ, γράφοντας ιστορία, αφού πλέον βρίσκεται στην κορυφή (VIDEO).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 4-0 την Φέγενοορντ στο "Old Trafford" για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Γουέιν Ρούνεϊ να είναι πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε το πρώτο γκολ και έκανε την ασίστ για το δεύτερο του Μάτα. Ο Άγγλος στράικερ, ο οποίος έχει ακούσει πολλά φέτος και έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα τόσο στην ομάδα του όσο και στην εθνική Αγγλίας, έγραψε ιστορία με τους "κόκκινους διαβόλους".

Το τέρμα που πέτυχε στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, ήταν εκείνο που τον έφερε στην κορυφή της λίστας με τους ευρωσκόρερ της ομάδας του, φτάνοντας τα 39 γκολ. Ποιον άφησε πίσω του; Ο Ολλανδός, Ρουν φαν Νίστελρο,ϊ βρίσκεται πλέον στην 2η θέση και έτσι ο Ρούνεϊ είναι ο Νο1 σκόρερ της Γιουνάιτεντ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γράφοντας την δική του "χρυσή σελίδα"!

Στον αγώνα που είχατε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε από το COSMOTE SPORT 2HD, ο Άγγλος έκανε υπέροχο "τσίμπημα" και έστειλε την μπάλα στα ολλανδικά δίχτυα, ενώ η βραδιά για τον ίδιο περιελάμβανε και μια ασίστ. Ήταν μια εμφάνιση που την είχε μεγάλη ανάγκη ύστερα απ' όσα έχουν γίνει την φετινή σεζόν...

Ο Ρούνεϊ έφτασε συνολικά τα 248 τέρματα συνολικά στην καριέρα του στη Γιουνάιτεντ και πλέον χρειάζεται δυο ακόμα για να γίνει γενικώς ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, ξεπερνώντας και τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον. Όπως όλα δείχνουν, θα τα καταφέρει. Όσο και αν δεν διάγει καλές στιγμές στην Γιουνάιτεντ, δεν ξεγράφεται η μεγάλη ιστορία του και τα επιτεύγματά του με την φανέλα της.

"Είναι υπέροχο το συναίσθημα να πετυχαίνω γκολ γι' αυτόν τον σύλλογο. Είμαι ικανοποιημένος και είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και άλλα. Αισθάνομαι χαρούμενος πρώτα απ' όλα με τη νίκη, αλλά και με το γκολ", ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνής Άγγλος επιθετικός μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την ομάδα του Ρότερνταμ.

Δείτε παρακάτω το γκολ και την ασίστ του Ρούνεϊ, όπως είχατε την ευκαιρία να τα δείτε σε replay μέσω της υπηρεσίας της COSMOTE TV το βράδυ της Πέμπτης (24/11).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ