ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Εγκαταλείπει τη διεκδίκηση του Γκριεζμάν η Man.Utd

Atletico's Antoine Griezmann exercises during a training session prior the Champions League round of 16 first leg soccer match against Bayer Leverkusen in Leverkusen, Germany, Monday, Feb. 20, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Atletico's Antoine Griezmann exercises during a training session prior the Champions League round of 16 first leg soccer match against Bayer Leverkusen in Leverkusen, Germany, Monday, Feb. 20, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο φάκελος "Γκριεζμάν" φέρεται να κλείνει οριστικά για τη Man.Utd. Ποιοι είναι λόγοι που συμβαίνει αυτό και σε ποιους παίκτες στρέφονται οι "κόκκινοι διάβολοι" για να καλύψουν τη συγκεκριμένη θέση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τοποθετήσει τον Αντουάν Γκριεζμάν στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της ενόψει καλοκαιριού, ωστόσο τώρα φέρεται να εγκαταλείπει την υπόθεση του Γάλλου επιθετικού.

Οι λόγοι έχουν να κάνουν με την απροθυμία της Ατλέτικο Μαδρίτης να τον πουλήσει, παρά το μεγάλο οικονομικό κέρδος που δύναται να αποκομίσει, αλλά και με το ότι πλέον ο 25χρονος δεν παρουσιάζεται θετικός ως προς την αποχώρηση από τους "ροχιμπλάνκος", λόγω (και) της διαφαινόμενης παραμονής του αγαπημένου προπονητή του, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Αναφορικά με το τελευταίο, δημοσίευμα της " AS" επισημαίνει ότι η διοίκηση των Μαδριλένων έχει ήδη πείσει τον Γκριεζμάν να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Συν τοις άλλοις, ο Γάλλος είχε φροντίσει να κλείσει πολλές "πόρτες" με τις δηλώσεις που είχε πραγματοποιήσει πριν από λίγες εβδομάδες, στις οποίες εξήγησε τους λόγους που προτιμά να συνεχίσει στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Τέλος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η " Independent", η Γιουνάιτεντ στρέφεται στους Κιλιάν Εμ'Μπαπέ της Μονακό και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν Μονάχου για να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση, δίχως να διευκρινίζεται το ποιος εκ των δύο αποτελεί προτεραιότητα. Αδιαμφισβήτητα, πάντως, η υπόθεση του Πολωνού επιθετικού των Βαυαρών αποτελεί μία πολύ δυσκολότερη περίπτωση από εκείνη του 18χρονου Γάλλου.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ