ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Έγινε Γιουνάιτεντ εξαιτίας του Νίστελροϊ ο Μπόλτ

Έγινε Γιουνάιτεντ εξαιτίας του Νίστελροϊ ο Μπόλτ
Μπολτ

Ο Γιουσέιν Μπολτ μπορεί να μην θυμάται ποιοι παίκτες έπαιζαν στην Γιουνάιτεντ όταν την είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση αποκάλυψε όμως ότι έγινε οπαδός των "διαβόλων" καθώς του άρεσε πάρα πολύ ο Ρουντ Φαν Νίστερλροϊ.

Η αγάπη του βασιλιά του στίβου, Γιουσέιν Μπόλτ, για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεδομένη και γνωστή σε όλο τον κόσμο με τον αθλητή από την Τζαμάικα να έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο Όλντ Τράφορντ για να παρακολουθήσει παιχνίδια των "κόκκινων".

Μάλιστα στο παρελθόν είχε πάρει μέρος και σε μια... προπόνηση έχοντας την ευκαιρία να γνωρίζει από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας.

Ποτέ έως τώρα όμως ο Μπολτ δεν είχε αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο έγινε οπαδός των "κόκκινων διαβόλων" και τι ήταν αυτό που τον ώθησε να υποστηρίζει τους κόκκινους.

Όπως είπε ο πιο γρήγορος άνθρωπος του πλανήτη έγινε Γιουνάιτεντ επειδή του άρεσε ο Ρουντ Φαν Νίστερλροϊ. Χαρακτηριστικά ο Μπολτ είπε στην www.mirror.co.uk.

"Ο Φαν Νίστερλροϊ έπαιζε για αυτούς και μου άρεσε. Μου άρεσε πολύ αυτός ο τύπος, ήταν κουλ και επίσης πολύ καλός παίκτης και έτσι ξεκίνησα να υποστηρίζω την ομάδα".

Για να συμπληρώσει λέγοντας:

"Το αστείο σχετικά με αυτό είναι πως θα μπορούσε να είναι σε οποιαδήποτε ομάδα. Θα μπορούσε να είναι στην Σάντερλαντ, θα μπορούσε στη Νιούκασλ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ