ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Δωρεάν φανέλες για το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ από τη Μ. Γιουνάιτεντ

Δωρεάν φανέλες για το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ από τη Μ. Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να δημιουργήσει εντυπωσιακή κερκίδα ενόψει της πρώτης ευρωπαϊκής μάχης με τη Λίβερπουλ και για αυτό θα μοιράσει δωρέαν λευκές εμφανίσεις σε όλους τους οπαδούς της που θα βρεθούν στο "Anfield".

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "ζει και αναπνέει" για τα δύο ματς με τη Λίβερπουλ για τη φάση των "16" του Europa League ( στις 10 και 17 Μαρτίου οι δύο ιστορικοί σύλλογοι θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στο πλαίσιο ευρωπαϊκής διοργάνωσης) και αυτό φρόντισε να το αποδείξει με μία εξαιρετική πρωτοβουλία.

Όπως έγινε γνωστό, όλοι οι οπαδοί της που θα βρεθούν στις εξέδρες του "Anfield" θα πάρουν δώρο μία λευκή εμφάνιση της ομάδας (τη φοράει στα εκτός έδρας παιχνίδια), με την επιθυμία των "κόκκινων διαβόλων" να είναι η δημιουργία ενός "λευκού τοίχου" στη θύρα που θα καθίσουν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί της.

"Θέλουμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα στο Anfield", είναι το μήνυμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ενημέρωσε πως από το ξεκίνημα από της ερχόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει τη διανομή των φανελών στους κατόχους διαρκείας που θα ταξιδέψουν στο Λίβερπουλ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ