ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Δίνει 11 εκατ. ευρώ για 16χρονο ταλέντο η Γιουνάιτεντ

Δίνει 11 εκατ. ευρώ για 16χρονο ταλέντο η Γιουνάιτεντ
Ρις Όξφορντ

Τι κι αν έχει αγωνιστεί μόλις σε έξι παιχνίδια με την πρώτη ομάδα και είναι 16 ετών; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σκοπό να ξοδέψει για... πάρτη του 11.000.000€!

Την πρώτη αγωνιστική της Premier League ο 16άχρονος Ρις Όξφορντ έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Γουέστ Χαμ απέναντι στην Άρσεναλ, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και "εξαφανίζοντας" τον Μεσόυτ Εζίλ.

Από τότε ο Όξφορντ δεν ξαναπήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ πολλές φορές αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα των "σφυριών". Παρόλα αυτά είχε προλάβει να... συστηθεί στους ειδικούς.

Δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως οι "μεγάλοι" στο νησί έχουν βάλει στο μάτι τον 16άχρονο αμυντικό (και αμυντικό μέσο) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάλιστα να είναι έτοιμη να προσφέρει 11.000.000€ για την απόκτηση του τον Γενάρη.

Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 2.5 ετών μόλις συμπληρώσει τα 17 του χρόνια και αυτό γιατί οι ανήλικοι στην Αγγλία δεν έχουν δικαίωμα για μεγαλύτερες συμβάσεις. Μένει να δούμε αν θα υποκύψουν στην Γουέστ Χαμ ή θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον ταλαντούχο άσο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ