ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Μουρίνιο

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Μουρίνιο

Φανερά εκνευρισμένος από τα όσα έγιναν στο ματς με την Μπέρνλι ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου και έστειλε τον βοηθό του.

Για τέταρτη σερί αγωνιστική η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει μία νίκη αφού έμεινε στο 0-0 με την Μπέρνλι παρά τις 37 τελικές προσπάθειες που είχαν οι παίκτες των κόκκινων διαβόλων.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ απέβαλε τον Μουρίνιο για διαμαρτυρία. Αφορμή για τα όσα συνέβησαν στάθηκε ένα πέναλτι που ζήτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για παράβαση πάνω στον Νταρμιάν.

Ο Μουρίνιο προφανώς είπε κάτι στον διαιτητή κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας και εκείνος τον έστειλε για το υπόλοιπο του ματς στις κερκίδες. Μάλιστα, ακόμα και από εκεί έζησε έντονα το ματς και διαμαρτυρήθηκε έντονα για την αποβολή του Ερέρα στο 68'.

Έτσι, όλοι περίμεναν να ακούσουν τι θα πει στη συνέντευξη Τύπου. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν συνέβη αφού ο Πορτογάλος δεν πήγε ποτέ στη συνέντευξη Τύπου με τον συνεργάτη του Ρουί Φαρία να παίρνει τη θέση του. Ο βοηθός του Μουρίνιο δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για τη διαιτησία, ούτε για την αποβολή του "Μου" και το μόνο που είπε είναι ότι "σημασία έχει το τι θα γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ