ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Δε θέλει Φαν Χάαλ ο Ρούνεϊ

Δε θέλει Φαν Χάαλ ο Ρούνεϊ
© IAN HODGSON

Ο Λουίς φαν Χάαλ είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό προβληματίζει τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Όλα δείχνουν πως ο Λουίς φαν Χάαλ θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο ειδικός αναλυτής ολλανδικού ποδοσφαίρου, Τίσι Σλέχερς, δήλωσε στο talkSPORT πως ο νυν τεχνικός των "οράνιε" θα έχει υπογράψει στους "κόκκινους διαβόλους" μέχρι την επόμενη Τετάρτη, αφού επιθυμία του είναι να έχουν τελειώσει τα πάντα σύντομα ώστε στη συνέχεια να συγκεντρωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αν υπάρχει ένας παίκτης που πανηγυρίζει για τις εξελίξεις αυτός είναι ο Ρόμπιν φαν Πέρσι, ο οποίος έχει εξαιρετική σχέση με τον συμπατριώτη του. Οι δύο άντρες, μάλιστα, είδαν μαζί κάποια παιχνίδια κάνοντας scouting για κάποιους παίκτες.

Αυτό είναι που ανησυχεί τον Γούεϊν Ρούνεϊ, ο οποίος φοβάται πως ο Φαν Πέρσι θα ξαναγίνει έτσι το πρώτο βιολί στην επίθεση της Γιουνάιτεντ, κάτι που ίσχυε και επί Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Άγγλος επιθετικός μπορεί να έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να παίξει ως μέσος, αλλά δεν κρύβει πως τώρα προτιμά να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Επιπλέον, όταν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ, οι άνθρωποι του συλλόγου του υποσχέθηκαν πως μετά τη φυγή του Νεμάνια Βίντιτς θα γίνει ο πρώτος αρχηγός, κάτι που μπορεί να μη βρει σύμφωνο τον Φαν Χάαλ σύμφωνα με τη "Daily Mail".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ