ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ασύλληπτο ποσό για Ιγκουαΐν από... Μουρίνιο!

Ασύλληπτο ποσό για Ιγκουαΐν από...  Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο συναντήθηκε με τον αδερφό και μάνατζερ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ έκανε μία σούπερ δελεαστική πρόταση για τον άσο της Νάπολι εκ μέρους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ εξακολουθεί να... αντέχει στον ηλεκτρικό πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να συνεχίζει ωστόσο τις επαφές του με ανθρώπους του ποδοσφαίρου με την προοπτική ότι σε μερικούς μήνες από τώρα θα πάρει τα κλειδιά των αποδυτηρίων του "Old Trafford".

Σύμφωνα μάλιστα με τελευταία δημοσιεύματα από τα αγγλικά ΜΜΕ, ο "special one" είχε μία πρώτη επαφή με τον αδερφό και μάνατζερ του Γκονσάλο Ιγκουαϊν, με τον "Πιπίτα" να αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της νέας σεζόν.

Ασύλληπτο ποσό για Ιγκουαΐν από...  Μουρίνιο!

Τα ίδια μέσα υπογραμμίζουν πως μέσω Μουρίνιο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαμήνυσε πως είναι έτοιμη να προσφέρει πεντατές συμβόλαιο στον Αργεντινό στράικερ με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 10.000.000 ευρώ αλλά και να καταβάλλει 85.000.000 λίρες στη Νάπολι (περίπου 108.000.000 ευρώ) για να αφήσει τον παίκτη.

Υπενθυμίζεται πως ο Ιγκουαΐν διανύει φέτος μία εκπληκτική σεζόν στη Serie A όντας πρώτος σκόρερ με 27 γκολ ενώ σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα υπάρχει ρήτρα που επιτρέπει σε όποια ομάδα δώσει 95.000.000 ευρώ να πάρει τον παίκτη από τους "παρτενοπέι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ