ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Απόρησε ο Μουρίνιο για το άγνωστο σύνθημα προς τη Λίβερπουλ

Manchester United manager Jose Mourinho gestures during their English Premier League soccer match against Middlesbrough at the Riverside Stadium, Middlesbrough, England, Sunday, March 19, 2017. (Nigel French/PA via AP)
Manchester United manager Jose Mourinho gestures during their English Premier League soccer match against Middlesbrough at the Riverside Stadium, Middlesbrough, England, Sunday, March 19, 2017. (Nigel French/PA via AP) AP

Απορία για σύνθημα των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ο Ζοζέ Μουρίνιο κι ο Μάικλ Κάρικ ανέλαβε να του το εξηγήσει. Μάλιστα, το εν λόγω "τραγούδι" είχε αποδέκτη τη Λίβερπουλ (VIDEO)!

Την απορία του για σύνθημα των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Ζοζέ Μουρίνιο στον Μάικλ Κάρικ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 στην αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ και οι φίλαθλοί τους ξεκίνησαν να τραγουδούν σύνθημα, το οποίο ήταν άγνωστο για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Για την ακρίβεια, φώναζαν "Ντιέγκο, Ντιέγκο..." προκαλώντας την απορία του Special One για τον αποδέκτη του συνθήματος. Ο Κάρικ του εξήγησε πως αναφέρονται στον Ντιέγκο Φορλάν. "Ήρθε απ' την Ουρουγουάη κι έκανε τη Λίβερπουλ να κλάψει", ήταν η συνέχειά του.

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω βίντεο, το οποίο απεικονίζει την εν λόγω στιγμή. Ο Μουρίνιο έχει στρέψει το βλέμμα του προς τον ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ και περιμένει εξήγηση.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ