ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Αποκαλύψεις Γκιγκς για Εμπαπέ και Ζεζους

Manchester United's assistant manager Ryan Giggs during their English Premier League soccer match against Stoke City at the Britannia Stadium in Stoke on Trent, England, Thursday Jan. 1, 2015. (AP Photo/Clint Hughes)
Manchester United's assistant manager Ryan Giggs during their English Premier League soccer match against Stoke City at the Britannia Stadium in Stoke on Trent, England, Thursday Jan. 1, 2015. (AP Photo/Clint Hughes) AP

Ο Ράιαν Γκιγκς παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να είχε πάρει τους Εμπαπέ και Ζεζούς.

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αν μη τι άλλο έχουν δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους για την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να καυτηριάζουν τα κακώς κείμενα που βλέπουν σε αυτήν.

Αυτό έπραξε ο Ράιαν Γκιγκς σε συνέντευξη που παραχώρησε στους "Times".

Στο επίκεντρο της κριτικής του παλαίμαχου Ουαλού ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή βρέθηκε η μεταγραφική πολιτική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γκιγκς κατηγόρησε τη διοίκηση ότι θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί στο συγκεκριμένο κομμάτι ώστε να μην σπαταλά εκατομμύρια.

Μάλιστα, έφερε ένα παράδειγμα αποκαλύπτοντας πως παρακολουθούσε τόσο τον Εμπαπέ όσο και τον Ζεζούς και ότι είχε προτείνει την απόκτηση τους όταν εκείνοι κόστιζαν... ψύχουλα. "Είχα παρακολουθήσει τον Ζεζούς να παίζει πριν από τρία χρόνια. Έβλεπα τον Εμπαπέ να αγωνίζεται για ένα χρόνο. Τους έβλεπα μαζί με έναν σκάουτερ. Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη για αυτούς. Ήταν απλό. Πάρτε τους. Θα μπορούσε να μας είχε κοστίσει πέντε εκατομμύρια ή κάτι τέτοιο. Θα παίρναμε και θα τους δίναμε δανεικούς εκεί όπου θα μπορούσαν να εξελιχθούν καλύτερα" τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε και στην επιλογή της Μάντσεστερ να δώσει τη θέση του προπονητή στον Ζοζέ Μουρίνιο και όχι σε εκείνον ότι τελείωσε ο Φαν Χαλ. "Ήθελαν έναν προπονητή νικητή, νικητή με οποιοδήποτε κόστος. Είναι ο Ζοζε ένας τυπικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Πιθανότατα όχι. Αλλά η Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία φάση που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή. Το καταλαβαίνω αυτό".

Photo credits: AP Photo/Clint Hughes

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ