ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο "Old Trafford"

Αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο "Old Trafford"

Ακόμα ισχυρότερα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο "Old Trafford", καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσλαμβάνει επικεφαλής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Ακόμη πιο ισχυρά θα γίνουν τα μέτρα ασφαλείας στο "Old Trafford", καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γίνεται η πρώτη ομάδα που προσλαμβάνει επικεφαλής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι σαφώς επηρεασμένοι απ' τα τρομοκρατικά χτυπήματα που πλήττουν την Ευρώπη τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα να μην θέλουν να γίνει κάτι παρόμοιο στο "Θέατρο των Ονείρων". Έτσι, τις ημέρες των αγώνων θα ελέγχονται τα πάντα μέσα, αλλά και περιμετρικά του γηπέδου.

Μάλιστα, θα γίνεται έλεγχος ακόμη και στα αυτοκίνητα που εισέρχονται στο πάρκινγκ. Πάντως, το πιο σημαντικό απ' το δημοσίευμα του ΒΒC, είναι ότι στην ασφάλεια του γηπέδου υπάρχει επικεφαλής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Ο λόγος για πρώην μέλος της Αστυνομίας του Μάντσεστερ, ο οποίος ειδικεύεται στις έρευνες και τις επιχειρήσεις αντιτρομοκρατικής δράσης. Μάλιστα, έχει πλήρη γνώση συστημάτων εντοπισμού ύποπτων αντικειμένων σε κτίρια κι οχήματα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ